Vacature AIOS

AIOS in Kloetinge Gem Goes

6 maanden

Wat gaat de aios leren?


Centrale voorziening Kloetinge/Goes, Vest. Kloetingseweg 45

Ca 4e jaar, verdiepingsfase volwassenpsychiatrie

Typische bijkomende problematiek

Taken aios

Integrale diagnostiek en behandeling van psychiatrisch toestandsbeelden en bijkomende (somatische) problemen in multidisciplinair teamverband. Herkennen en toepassen cultuurgebonden activiteiten. Geven van structureerde begeleiding. Bevorderen therapietrouw. Psychotherapeutische Interventies. Voorbereiden en begeleiden van BOPZ taken.

Dagelijks 8.30 - 9.00 uur (op maandagen 8.30 - 9.15) generale ochtendoverdracht, 9.30 - 10.30 ochtendbespreking.

8 klinische pat. (Soteria)

Neem voor meer informatie contact op met , of via of met Arthur Van Gool, waarnemend opleider via . Het opleidingssecretariaat is bereikbaar via . Heb je interesse?

Emergis

Emergis is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Jaarlijks behandelen of begeleiden we circa 13.000 mensen met uiteenlopende problemen: psychiatrische stoornissen, verslaving, problemen op het gebied van wonen en werken, veiligheid, huiselijk geweld. Kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen.

4481 PM

Kloetinge

https://www.emergis.nl/Functie:aios
Startdatum:17-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Emergis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. AIOS Emergis 17-10-2023

Bekijk ook andere vacatures