Vacature Cateringmedewerker

Cateringmedewerker in Goes

Cateringmedewerker (Goes)

10 uur (2 werkdagen) per week

22 november 2023

Ben jij op zoek naar een leuke cateringbaan waarbij je vrij bent in de schoolvakanties? Dan is Vending@Work voor een locatie in Goes op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk een cateringmedewerker voor 10 uur (2 werkdagen) per week.

Functie: In de functie van cateringmedewerker draag je zorg voor de bereiding van voedsel in een schoolkantine. Daarnaast verkoop én bestel je de producten en ben je verantwoordelijk voor een schone werkomgeving. De werktijden in deze functie zijn van 08:45-13:45 uur voor twee dagen in de week. De werkdagen zijn bespreekbaar.

Jouw profiel: Je bent representatief, probleemoplossend, een teamplayer en een aanpakker. Het liefst zien we dat je ervaring hebt in cateringwerkzaamheden, maar ook als je dit nog niet hebt nodigen we je uit om te solliciteren. Verder is het een pre als je kennis hebt van de HACCP richtlijnen en per direct beschikbaar bent.

Wat wij bieden: Word je enthousiast van deze vacature? Dan hebben wij jou het volgende te bieden:

  • Een leuke baan bij een informeel bedrijf dat groeiende is
  • Een uurloon rond de €12,65 per uur (excl. 8% vakantietoeslag)
  • 160 vakantie uren op fulltime basis, deelname aan de pensioenregeling en een reiskostenvergoeding als je meer dan 10 kilometer bij de vestiging vandaan woont.


Functie:cateringmedewerker
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:10 – 10

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vending@Work via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Cateringmedewerker Vending@Work 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures