Vacature Directeur-bestuurder

Directeur-bestuurder in Wilhelminadorp

Organisatiestructuur

Bij de werkorganisatie van Stichting Het Zeeuwse Landschap werken ca. 50 betaalde medewerkers. De directeur-bestuurder rapporteert aan de Raad van Toezicht. Tezamen met de afdelingshoofden vormt de directeur-bestuurder het Management Team. Het hoofdkantoor is gevestigd in Wilhelminadorp; het beheer Noord en Zuid wordt gecoördineerd en uitgevoerd vanuit twee vestigingen - een combinatie van kantoor en werkschuur - in hun werkgebied. Daarnaast is er een bezoekerscentrum in Emmadorp voor het Verdronken Land van Saeftinghe en een bezoekerscentrum, dat op afspraak open is, bij de Eendenkooi in Sint Philipsland. Het Zeeuwse Landschap werkt samen met ruim 200 vrijwilligers op het gebied van monitoren, beheren en excursies.

Werken bij Het Zeeuwse Landschap

Onze medewerkers en vrijwilligers zetten zich elke dag in voor natuur, landschap en erfgoed in de dynamische provincie Zeeland. Deskundig, enthousiast en met een groen hart. Dat doen we voor de natuur, voor de Zeeuwse inwoners en bezoekers. We onderhouden ruim 10.000 hectare natuur en tientallen erfgoedobjecten.

Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht houdt toezicht op de algemene gang van zaken en op het door de directeur-bestuurder gevoerde beleid en beheer. De raadsleden worden benoemd voor een periode van vijf jaar, met mogelijkheid tot verlenging. Alle leden hebben een duidelijke affiniteit met doel en werk van Het Zeeuwse Landschap, hebben de nodige bestuurlijke ervaring, zijn goed bekend met de maatschappelijke verhoudingen in Zeeland en beschikken over een relevant netwerk. De raad vergadert ca.6 keer per jaar.

Leden van de Raad van Toezicht:

De raad komt twee keer per jaar bijeen. Hier worden actuele onderwerpen besproken, die worden aangedragen door Het Zeeuwse Landschap of door de leden zelf.

De Natuurwetenschappelijke Adviescommissie (NWA) is een natuur-inhoudelijke klankbordgroep, bedoeld om met brede externe expertise plannen van Het Zeeuwse Landschap te toetsen: belangrijk voor het bewaken van de kwaliteit van ons beheer, beleid en inrichting. In ieder stadium van planvorming kan om richting, advies of revisie gevraagd worden voor iets wordt ondernomen of definitief besloten wordt. De NWA komt 3-4 keer per jaar bijeen, waarbij ook een gerelateerd veldbezoek georganiseerd wordt.

Steun ons en doneer

De natuur is er voor jou. Ben jij er ook voor natuur? Met jouw donatie aan Het Zeeuwse Landschap bescherm je natuur en erfgoed in de mooiste provincie van Nederland.

Contact

Brugstraat 51
4475 AN Wilhelminadorp

Postbus 25
4450 AA Heinkenszand

Stuur ons een mail


Vr 8.30-12.30Functie:directeur-bestuurder
Startdatum:11-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Het Zeeuwse Landschap via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Directeur-bestuurder Stichting Het Zeeuwse Landschap 11-11-2023

Bekijk ook andere vacatures