Vacature Projectleider Vastgoed Exploitatie West Brabant

Projectleider Vastgoed Exploitatie West Brabant in Zeeland

Solliciteren voor "Projectleider Vastgoed Exploitatie West Brabant / Zeeland"

Projectleider Vastgoed Exploitatie West Brabant / Zeeland

Vanmiddag arriveren er vijftig extra asielzoekers op je locatie! Je staat er misschien niet bij stil, maar dit is wat er zomaar kan gebeuren bij het COA.Honderd vreemdelingen vragen op één, willekeurige, dag asiel aan. Deze mensen moeten dezelfde dag opgevangen worden. Wij moeten ze, gedurende hun asielaanvraag, een veilig onderkomen bieden, begeleiden en eventueel voorbereiden op terugkeer naar het land van herkomst. De medewerkers van het COA doen het. Dag in, dag uit.

Jouw rol als Projectleider Vastgoed Exploitatie

Als projectleider bepaal je samen met de Vastgoedregisseur Exploitatie de invulling van wettelijke kaders, jaarplannen en eventuele klantwensen op bestaande locaties. Je geeft sturing aan projecten en bent verantwoordelijk voor de communicatie/administratie waarbij je ondersteuning krijgt van onze opzichters.

In de rol van projectleider neem jij de leiding over projecten op het gebied van onderhoud, renovatie, sloop, openen & sluiten van locaties en functionele aanpassingen op het bestaand vastgoed. Je ondersteunt de vastgoedregisseurs in de exploitatiefase en voert de communicatie richting leveranciers, adviseurs en gebruikers/klanten. Daarnaast voer je haalbaarheidsstudies uit voor onderhouds- of renovatietrajecten en levert ondersteuning aan de vastgoedregisseur bij grootschalige projecten, stelt zelfstandig deelanalyses of deelstudies op.

Naast de projecten ben je aanwezig bij locatie overleggen waarbij je gesprekspartner bent voor locatiemanagers, stafmedewerker beheer en/of huismeesters. Ook zal je de leiding nemen in operationele gesprekken met onze mantelleveranciers voor projecten, preventief- en correctief onderhoud.

Functie-eisen

Wij zoeken vooral een proactieve collega die het leuk vindt om mensen om zich heen in actie te zetten. Jij als projectleider weet goed om te gaan met dynamiek en je voelt je thuis in een informele organisatie die bezig is veranderingsslagen te maken. Daarnaast:

 • Je beschikt over een relevante hbo opleiding (bouwkunde/installatie/vastgoed) en hebt affiniteit met facilitaire, financiële en juridische zaken
 • Je weet de jaarcyclus activiteiten van het vastgoedbeheer goed gestructureerd en accuraat aan te sturen en af te ronden
 • Je kan goed samen werken met collega's, externen en je weet ze te betrekken en aan te sturen om de gevraagde doelen te kunnen behalen
 • Je heb ervaring met het managen van complexe onderhoudscontracten, kan deze snel doorgronden en optimaliseren binnen de kaders van het contract
 • Je bent flexibel, resultaatgericht en kunt omgaan met weerstanden en belangentegenstellingen
 • Je bent op de hoogte van en hebt inzicht in geldende wet-en regelgeving en normen die van belang zijn voor de instandhouding van vastgoed. Ook de recente ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie, duurzaamheid en veiligheid volg je op de voet en weet je toe te passen
 • In contacten met contractpartners toon je je een stevige en zakelijke onderhandelaar

Wat bieden we jou?

Wij bieden jou een functie waarin je medeverantwoordelijk bent voor de gehele exploitatie van opvanglocaties. Je krijgt de mogelijkheid om je werktijden en werkplek af te stemmen op jouw persoonlijke situatie. Een leaseauto behoort tot de mogelijkheden binnen het arbeidsvoorwaardenpakket.

 • Salaris: maximaal € 5.827,- o.b.v. 36 uur (schaal 9)
 • Dienstverband : 36 uur per week (in eerste instantie voor 12 maanden, met zicht op vast dienstverband)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden : o.a.een leaseauto, pensioen, vitaliteitsuren, loopbaanbudget en een Individueel Keuzebudget van 18% (incl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering)
 • Vakantieverlof : 144 uur bij een fulltime dienstverband (plus 26 uur in IKB)
 • Ruimte voor ontwikkeling :wij hechten veel waarde aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling. We bieden daarvoor verschillende mogelijkheden. Denk aan hetvolgen van een opleiding, waardoor je nog beter kunt functioneren in je huidige functie of kunt doorgroeien

Waar ga je werken?

De afdeling Vastgoed & Facilitair is verantwoordelijk voor het beheren, onderhouden, verwerven en afstoten van opvanglocaties.

Het team Exploitatie is verdeeld in een team Noord en team Zuid. Jij komt te werken binnen het team Exploitatie Zuid, provincies West Brabant / Zeeland. De teams bestaan naast jou ook uit Vastgoedregisseurs Exploitatie en Opzichters.

De collega's weten elkaar te vinden in overleg om uniformiteit in de werkwijze en kennis uitwisseling te bevorderen maar ook om inspiratie op te doen. In deze baan ben je veel onderweg, wel waar mogelijk in de regio van jouw woonplaats. Je bent in contact met de locatiemanagers, projectleiders, vastgoedregisseurs, huismeesters en adviseurs. Het werk is dynamisch. We streven naar lange termijn planningen vanuit de vastgoedvisie. De praktijk van vandaag houdt in dat er veel kortere termijn zaken opgelost dienen te worden, vooral binnen de noodopvang locaties.

Het COA

Bij het COA vangen we al sinds 1994 asielzoekers op in opvangcentra. In onze opvangcentra bieden we hen basisvoorzieningen en begeleiding naar hun toekomst in Nederland of daarbuiten. Onze organisatie is altijd in beweging. Meebewegen met de (politieke) realiteit en samen inspelen op kansen zit in onze genen. In ons DNA herken je de kernwaarden Menswaardig, Samen, Open en Resultaatgericht. Diversiteit en inclusie vinden wij belangrijk, daarom bieden wij al onze collega's gelijke kansen.

Planning

Het gesprek plannen we samen met je in! Dit wordt zo snel mogelijk met je afgestemd.

Solliciteer

Ben jij enthousiast over deze functie? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog! Dan kun je telefonisch contact opnemen met Recruitment Adviseur Merve Gunes via . Vanaf maandag 16 oktober kun je voor vragen terecht bij Petra Weggen via . We kijken uit naar jouw reactie!

Titel: Projectleider Vastgoed Exploitatie West Brabant / Zeeland

Nummer: 3240

Locatie: Rijnstraat 8, 2548 XP, Den Haag, Netherlands

Deadline:Functie:projectleider vastgoed west brabant
Startdatum:15-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5827 – 5827
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Centraal Orgaan opvang asielzoekers via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Projectleider Vastgoed Exploitatie West Brabant Centraal Orgaan opvang asielzoekers 15-10-2023

Bekijk ook andere vacatures