Vacature Senior Accountmanager Automotive

Senior Accountmanager Automotive in Zeeland

Senior Accountmanager Automotive

 • Ridderkerk
 • Verkoop
 • Senior
 • HBO
 • 40 uur
 • € 4.000 - 5.000

Heb je vragen?

Hoi, ik ben Leander van Steijn, Recruiter bij Louwman Group. Neem contact met mij op.

 • Bezoek mijn LinkedIn

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Jouw rol

Als toonaangevende speler in de mobiliteits-branche begrijpen wij als geen ander de mobiliteitsbehoeften van onze zakelijke klanten. Wij maken het team graag compleet met een dienstbare en ervaren Senior Accountmanager Automotive om onze klanten in Zeeland en West Brabant nóg beter te ondersteunen!

Wat ga je doen?
Als senior accountmanager speel jij in op de mobiliteitsbehoeften van onze zakelijke klanten. Dit doe je door te inventariseren en te analyseren, om vervolgens op maat gemaakte adviezen te geven. Deze moeten aansluiten bij hun specifieke wensen en eisen.

Daarbij is het van essentieel belang dat je niet alleen goed op de hoogte bent van ons uitgebreide assortiment van producten en diensten, maar ook van de financieringsopties die we bieden. Je hebt oog voor accountplanning, waardoor je relaties, op servicegerichte wijze, voor de lange termijn aan Louwman weet te binden.

Omdat wij meerdere merken hebben, ben je in staat voor elke klant een passende aanbieding te doen. Je snapt dat je vaak onderweg bent van en naar klanten, om updates te geven over bestellingen. Dat je over een lange adem beschikt omdat processen erg lang kunnen zijn, spreekt voor zich.

We zoeken een aanvulling op het team, iemand die ervaring en kennis meebrengt over de regio en accounts. Ben jij de accountmanager op het gebied van automotive en mobiliteit in de breedste zin van het woord? Dan spreken wij je graag binnenkort!

Wie ben jij?
In deze rol ben jij een zelfstarter met een drive voor ondernemen en ontwikkelen. Je hebt oog voor accountplanning, waardoor je relaties, op servicegerichte wijze, voor de lange termijn aan Louwman weet te binden. Jij begrijpt de doelgroep als geen ander en spreekt hun taal. Daarnaast:

 • beschik je over hbo werk- en denkniveau;
 • heb je minimaal 5 jaar ervaring in de zakelijke buitendienst binnen de automotive;
 • ben jij een goede gesprekspartner en weet je gesloten deuren open te krijgen;
 • woon je in de regio Zeeland / West Brabant.

Wat bieden wij jou?

 • Een salaris tussen € 4.000,00 en € 5.000,00 en de mogelijkheid om tot 2 maanden salaris als bonus te verdienen;
 • je doet het niet alleen! Je komt terecht in een gedreven team van 35 man waarmee je op reguliere basis contact zult hebben, voornamelijk door middel van belsessies;
 • vanzelfsprekend een auto van de zaak, laptop en telefoon;
 • meerdere aantrekkelijke personeelsregelingen waaronder korting op het kopen of private leasen van een (nieuwe) eigen auto, fiets en op het onderhoud ervan.

Wil jij als Senior Accountmanager Automotive meebouwen aan de toekomst van Louwman Group?

Enthousiast geworden?
Reageer dan snel, we ontvangen graag je CV via de solliciteer knop! Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met via .

Werken bij Louwman Dealer Group

Louwman Group behoort tot de grootste dealergroepen van Nederland met meer dan 70 vestigingen. Onder de naam Louwman voeren wij de merken Toyota, Lexus, Suzuki, Mercedes-Benz, Peugeot, Mazda, Mitsubishi, Kia en BYD.

 • Aangezien dit grotendeels digitaal gebeurt, ontvang jij binnen 5 werkdagen jouw contract en mogen wij jou officieel welkom heten bij Louwman!Functie:accountmanager automotive
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4000 – 5000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Louwman Dealer Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Senior Accountmanager Automotive Louwman Dealer Group 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures