Vacature Procurement Manager

Procurement Manager in s-Heer Arendskerke

Procurement

Procurement Vermeer https://www.werkenbijvermeer.com

 • 's Heer Arendskerke
 • Fulltime

 • Opleidingsniveau HBO
 • Uren per week 40
 • Publicatiedatum 12-10-2023

Wij zoeken een energieke en strategisch ingestelde Procurement om ons team in de EMEA-regio te versterken. Jij bent de drijvende kracht achter strategische inkoop, procurement en de selectie van nieuwe leveranciers. Jouw doel? Het behalen van onze kosten- en productiedoelstellingen. Als vastberaden leider van het inkoopteam ben jij in staat om strategische inkoop te realiseren. Een grote focus is de aankoop van afgewerkte stalen lasconstructies binnen de EU en/of omliggende landen. Deze zijn nodig voor het bouwen van onze industriële apparatuur in Nederland.

Vanaf dag één sta je voor een reeks directe uitdagingen. Er lopen meerdere projecten die meteen jouw aandacht vragen. Het is aan jou om snel het overzicht te krijgen en de juiste stappen te zetten. Snel schakelen? Geen probleem voor jou. Je hebt een scherp probleemoplossend vermogen. Met behulp van meetgegevens bepaal je de richting die de organisatie nodig heeft. Bovenal blijf je kalm, zelfs als je dag anders verloopt dan verwacht.

Wat ga je doen?

 • Jij bent verantwoordelijk voor het inrichten van een gestructureerde inkoopplanning. Zo is het voor iedereen duidelijk wanneer bestellingen moeten worden geplaatst. Hierbij ben je afhankelijk van de planning van anderen, zoals afdeling Engineering. Het is jouw taak om invloed uit te oefenen om ervoor te zorgen dat bestellingen tijdig kunnen worden geplaatst.
 • Duidelijkheid staat bij jou voorop. Met zoveel projecten tegelijk, loop je het risico dat sommige zaken onafgemaakt blijven. Daarom stel jij prioriteiten en help je je team om hun taken tijdig af te ronden.
 • Daarnaast organiseer en beheer je alle afspraken met onze leveranciers. Alle essentiële informatie sla je gestructureerd op.
 • Je begrijpt dat het onderhouden van sterke relaties met leveranciers belangrijk is. Soms bevind je je in een delicate situatie als gevolg van druk vanuit verschillende hoeken. Jij weet hoe je dit professioneel kunt aanpakken, met een positief resultaat. Intern houd je nauwlettend de cijfers in de gaten en stel je de juiste vragen om leveranciers betere inzichten te geven.

Team


Je gaat leiding geven aan een Buyer, Procurement Expeditor en Productieplanner. Binnen ons team is er ruimte voor ideeën en creativiteit. We waarderen jouw input en visie op hoe we ons succes kunnen behalen. Iedereen heeft zijn eigen werkzaamheden. Wel is elke teamlid ingewerkt op een deel van het werk van een collega. Op die manier kan het werk eenvoudig verdeeld worden, als een collega teveel werk heeft. Op die manier ondersteunen we elkaar en zorgen we ervoor dat de werkdruk evenwichtig wordt verdeeld.

Vermeer Global

Ons moederbedrijf, Vermeer Corporation, is gevestigd in de staat Iowa in de Verenigde Staten. Daarnaast hebben we verschillende andere kleinere locaties wereldwijd, zoals onze locatie in Nederland. Onze visie is om inkoopactiviteiten waar mogelijk te globaliseren, zodat Vermeer wereldwijd kosten- en productievoordelen kan behalen. Als Procurement bij Vermeer EMEA krijg je de kans om hier jouw stempel op te drukken. Bovendien is er volop ruimte om zelfstandige beslissingen te nemen die het beste zijn voor onze locatie.

Wie ben jij?

Als van een afdeling met diverse interne en externe belanghebbenden, heb je een duidelijke visie. Hier werk je consequent naartoe. Door continu met kleine stappen processen en systemen te verbeteren, werkt je team steeds efficiënter. Je begrijpt het belang van het opbouwen en onderhouden van sterke relaties met leveranciers.

Daarnaast neem je mee:

 • Een Bachelor Degree, bijvoorbeeld in Supply Chain Management, Inkoop, Bedrijfskunde of Economie.
 • Minimaal 5 jaar inkoop-ervaring, bij voorkeur in Supply Chain of Kwaliteit.
 • Een duidelijk begrip van het sourcen van afgewerkte stalen lasconstructies (klaar voor assemblage) binnen de EU en/of omliggende landen.
 • De bereidheid om tot 50% van je werkuren te reizen naar leveranciers. De overige uren werk je vanuit huis of op kantoor.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden om effectief met leveranciers en interne belanghebbenden om te gaan, ook in gevoelige situaties.
 • Het mag voor zich spreken dat je vloeiend Engels spreekt en schrijft.

Wij bieden jou

Een warm welkom in ons familiebedrijf en de vrijheid en uitdaging om samen verdere groei te realiseren.

Daarnaast mag je rekenen op:

 • een goed salaris en mooie bonus;
 • een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband;
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • pensioenopbouw via PMT (cao Metaal&Techniek);
 • leaseauto met tankpas of mobiliteitsvergoeding;
 • laptop en mobiele telefoon;
 • een ruim budget voor de aanschaf van uitstekend materiaal om comfortabel vanuit huis te kunnen werken.

Interesse?
Functie:procurement manager
Startdatum:11-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vermeer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Procurement Manager Vermeer 11-10-2023

Bekijk ook andere vacatures