Vacature Docent Economie

Docent Economie in Goes

docent economie

docent economie 2e graads

Ben jij die docent die goed de verbinding kan maken met onze leerlingen? Die alle ins and outs van het vak economie op een eigentijdse manier kan overbrengen? Die affininteit heeft met de doelgroep, zijnde pubers tussen de 12 en 18 jaar op de afdeling vmbo BKG ? Die samen met de collega's het beste uit de leerlingen wil halen? Dan ben jij wellicht die nieuwe collega die we met open armen ontvangen op het Ostrea Lyceum.
Per direct hebben we namelijk een vacature economie. Het is bijna een fulltime baan, maar wil je minder werken is dat ook mogelijk. Geef aan hoeveel je het liefst zou willen werken en wij kijken dan in overleg welke mogelijkheden daarvoor zijn.
Je motivatiebrief inclusief cv ontvangen we graag voor maandag 27 november 2023. Deze kun je richten t.a.v. Esther Pieterman viaFunctie:docent economie
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ostrea Lyceum via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Docent Economie Ostrea Lyceum 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures