Vacature Doktersassistent

Doktersassistent in Goes

Doktersassistenten Zorgeenheid PKORD-poli Oogheelkunde

Goes

Doktersassistenten Zorgeenheid PKORD-poli Oogheelkunde

Beschrijving

Oprechte aandacht voor onze patiënten begint bij onze doktersassistenten. Door jouw warme ontvangst, goede begeleiding en voorlichting ben jij onmisbaar. Jouw werk doet ertoe als Doktersassistent. Zowel voor alle patiënten in Zeeland als voor bezoekers en natuurlijk je collega's. Goede zorg komt altijd van dichtbij, zeker bij Adrz.
Zet de patiënt centraal als Doktersassistent
Daar draag jij aan bij. Door jouw gastvrije ontvangst, kennis en duidelijke uitleg ben jij er voor de patiënt en maak je jezelf onmisbaar. Ook de medisch specialisten en andere zorgprofessionals kunnen op jou terugvallen wanneer jij hen vakkundig assisteert bij het uitvoeren van medische onderzoeken en behandelingen.
Met jou als sociale, accurate en oplettende Doktersassistent blijven we onze zorg verbeteren. Zeker als jij je inzet bij het:
• Ontvangen van patiënten en bezoekers op de polikliniek, hen begeleiden naar de juiste spreekkamer of zorgen voor vervolgafspraken of een doorverwijzing.
• Het verrichten van functie onderzoek bij de patiënt, voormeetstation.
• Geven van voorlichting en instructie aan patiënten, bijvoorbeeld bij het gebruik van medicatie of gebruik van hulpmiddelen.
• Beheren en bijwerken van de medische dossiers van patiënten
• Uitvoeren van diverse administratieve taken, zoals agenda- en voorraadbeheer.
• Inzet en ondersteuning op de druppelkamer van de oogheelkundige OK in Vlissingen.
• Doorgroeimogelijkheden om als gediplomeerde Doktersassistente op termijn een vervolgopleiding te volgen om ingezet te worden op de oogheelkunde OK.
Sta midden in de maatschappij bij Adrz
De 'Zeeuwse' patiënt kwalitatief goede zorg, gemak en comfort bieden. Dat maken we bij Adrz mogelijk met 2.300 medewerkers, 180 medisch specialisten en 140 vrijwilligers. Waar en wanneer nodig staan we klaar voor onze patiënten. Van huisartsafspraken tot (super)specialistische zorg. En sinds 2017 is het Erasmus MC onze academische ruggengraat. Zo houden we de kwaliteit van de zorg in Zeeland op hoger niveau.
De poliklinieken van de Plastische Chirurgie, KNO, Oogheelkunde, Reumatologie en Dermatologie vormen samen de zorgeenheid PKORD. Op deze poli's komen patiënten voor (kleine) poliklinische ingrepen en voor controles. We werken met elkaar aan het optimaal inrichten van onze zorgprocessen voor een snelle toegangs- en doorlooptijd en het verhogen van de patiënttevredenheid. Waar we 24/7 de beste zorg bieden voor onze patiënten, staan we ook voor elkaar klaar. Samenwerken is elkaar versterken. Of je nu werkt op de Poli Plastisch of Reuma, je maakt onderdeel uit van een team van 77 collega's in verschillende functies waarbinnen collegialiteit en kennisdeling belangrijke waarden zijn.
Onmisbaar in de zorg
Betrouwbaar, gastvrij, flexibel en communicatief vaardig. Daar kan jij je in vinden als Doktersassistent. Helemaal wanneer je patiënten net die ene geruststellende glimlach geeft voor of tijdens de behandeling. En daar komt nog bij dat je het best te beschrijven bent als oprecht, begripvol en pragmatisch. Daarnaast:
• Heb je het diploma Doktersassistent op mbo-niveau 4.
• Ben je initiatiefrijk en stressbestendig.
• Ben je collegiaal en kun je goed samenwerken, maar ook goed zelfstandig je werk doen.
Ben je nog niet in het bezit van het diploma Doktersassistent? Dan is het mogelijk om de opleiding tot Doktersassistent bij Adrz te volgen. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding (2,5 jaar) met uitzicht op een vaste aanstelling na diplomering. Ben je reeds gestart met de opleiding? Dan ben je van harte welkom om ook te solliciteren op de vacature.
Ben je als verpleegkundige op zoek naar een nieuwe uitdaging met meer regelmaat? Ook dan nodigen we je van harte uit om te reageren. Samen kijken we dan welke aanvullende scholing je nog nodig hebt om als doktersassistent aan de slag te gaan.
Zorgvuldig op jouw wensen afgestemd
Samen nemen we de verantwoordelijkheid voor de patiënt in Zeeland. En daar belonen we je als Doktersassistent bij Adrz uiteraard voor. Je krijgt bijvoorbeeld:
• Een bruto maandsalaris tussen € 2.129 en € 3.120 (FWG 35) op basis van een 36-urige werkweek.
• Een jaarcontract voor 24 - 36 uur per week. Daarna kijken we naar een vast dienstverband.
• Als leerling krijg je een aanstelling onder voorwaarden van de CAO Ziekenhuizen en salariëring conform artikel 7.2. Als leerling is het wel wenselijk dat je minimaal 32 uur gaat werken.
• Op fulltime basis 144 vakantie-uren en 57 PLB-uren.
• 8,33% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
• Een reiskostenvergoeding die positief afwijkt van de cao. Reis je via de Westerscheldetunnel? Dan krijg je daar ook een vergoeding voor.
• De mogelijkheid om gebruik te maken van de Mijn keuzeregeling van Adrz. Bijvoorbeeld voor extra reiskostenvergoeding of het aanschaffen van een fiets.
• Allerlei opleidingsmogelijkheden. Zo staan er verschillende (online) opleidingen voor je klaar via onze Adrz-academie en word je in de gelegenheid gesteld om je vakkennis op peil te houden.
• Collectiviteitskorting bij een aanvullende zorgverzekering via zorgverzekeraar CZ of IZZ.
• De mogelijkheid om lid te worden van onze personeelsvereniging.
Werken in de zorg komt steeds dichterbij
Bij Adrz maken we zorg toegankelijk. En daar draag jij als Doktersassistent aan bij. Ben jij die Doktersassistent, die bij Adrz wil werken en ben je enthousiast en geïnteresseerd geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan direct en daarna? Dan:
1. Ontvang je na de sluitingsdatum zo snel mogelijk een reactie van ons.
2. Volgt er een kennismakingsgesprek samen met , en een Doktersassistent van de poli oogheelkunde.
3. Loop je een dagdeel op de Poli mee.
4. Volgt er eventueel nog een tweede gesprek met en een Doktersassistent
5. Ontvang je een voorstel met de arbeidsvoorwaarden en heb je een gesprek met een HR-servicemedewerker.

Functie:doktersassistent
Startdatum:28-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2129 – 3120
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Admiraal De Ruyter Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Doktersassistent Admiraal De Ruyter Ziekenhuis 28-09-2023

Bekijk ook andere vacatures