Vacature Engineer Elektrotechniek

Engineer Elektrotechniek in Goes

Meesters in techniek

Engineer elektrotechniek

Over ons

Bij Delmeco Raadgevend Ingenieursbureau zijn we gepassioneerd door techniek. We zijn specialisten in elektrotechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering, en we hebben een sterke focus op het vervullen van de wensen van onze klanten en bieden op maat gemaakte oplossingen voor complexe technische installaties.


Of het nu gaat om het adviseren, ontwerpen, tekenen, berekenen, inspecteren en analyseren van processen en het presenteren van innovatieve, duurzame oplossingen, bij Delmeco staat klanttevredenheid voorop. Onze technologische oplossingen zijn duurzaam, veilig en efficiënt, en we zijn trots op de innovatieve projecten waaraan we werken.


Bij Delmeco Raadgevend Ing. bureau werk je samen met gedreven collega's in multidisciplinaire teams waarin alle kennis op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering bij elkaar komt. We werken nauw samen met Delmeco Projecten. Wat wij ontwerpen, kunnen zij bouwen en installeren. Zo leveren we altijd honderd procent maatwerk.


We bieden je niet alleen ruimte en verantwoordelijkheid, maar ook volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling en scholing. We werken in diverse sectoren, waaronder de nucleaire industrie, petrochemie, en procesindustrie.

Over Jou

Als Engineer Elektrotechniek ben jij de link tussen ideeën en realiteit. Jij maakt ontwerpen die niet alleen voldoen aan eisen, maar ze overtreffen. Je denkt mee over vraagstukken, van berekeningen tot ontwerpkeuzes.


In deze rol zul je nauw samenwerken met onze lead engineers elektrotechniek. Deze persoon is verantwoordelijk voor het plannen van de elektrotechnische taken binnen diverse projecten. De Lead engineer stelt in overleg met de projectleider de juiste uitgangspunten, gebaseerd op zowel klantwensen als relevante normen vast. Met deze uitgangspunten ga jij aan de slag om gedetailleerde ontwerpen, berekeningen en tekeningen te creëren. We maken gebruik van geavanceerde 3D-modellering om installaties tot in detail te visualiseren, inclusief de besturingskasten.


Bij ons werk je aan multidisciplinaire projecten. Je zult regelmatig overleggen met collega's, ook die van andere afdelingen. Dit helpt ons om gezamenlijk tot de beste oplossingen te komen. Wat het extra interessant maakt, is dat de ontwerpen die je bij ons maakt vaak worden uitgevoerd door Delmeco Projecten. Dit betekent dat je jouw ontwerpen in de praktijk tot leven ziet komen en hierbij werk je samen met collega's in de uitvoering.


Wat Wij Zoeken

 • een HBO-opleiding in Elektrotechniek of door vergelijkbare ervaring verkregen kennisniveau.
 • Ervaring met AutoCAD, Intelec en EPLAN.
 • Vaardig met MS Windows en Office (Word/Excel).
 • Enige ervaring is een pré.
 • Uitgebreide kennis van elektrotechniek, tekennormen, ontwerpnormen en richtlijnen.
 • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van zowel Nederlandse als Engelse taal.
 • Een teamspeler met een resultaatgerichte instelling.
 • Sterk probleemoplossend vermogen.
 • Interesse in nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied.

Wat wij bieden

Bij Delmeco Raadgevend Ingenieursbureau bieden we jou een uitdagende rol in een dynamische organisatie. Hier krijg je de kans om aan de meest innovatieve projecten te werken en je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. We geloven in jouw technische expertise en zelfstandigheid.


Bij Delmeco ben jij mede de sleutel tot het succes van onze projecten. Klaar om de volgende stap te zetten in je technische carrière? Neem nu contact met ons op en ontdek hoe jij het verschil kunt maken als engineer elektrotechniek binnen ons gepassioneerde team!

Kantoor:

Delmeco Ingenieurs bureau BV

Marquesweg 4
4462 HD GoesFunctie:engineer elektrotechniek
Startdatum:07-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Delmeco Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Engineer Elektrotechniek Delmeco Group 07-11-2023

Bekijk ook andere vacatures