Vacature Enthousiasteling(en)

Enthousiasteling(en) in Goes

Wat bieden wij

  • Een uitgebreide attentieregeling
  • Leuke activiteiten
  • Een passend scholingsaanbod
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Een fijne werksfeer

Wat ga je doen?

Word jij ook zo gelukkig van bloemen en planten en vind je het leuk om in de buitenlucht bezig te zijn? We zijn op zoek naar (een) enthousiasteling(en) met groene vingers die wat tijd wil(len) vrijmaken om een ander te helpen door tuinen te onderhouden. Soms zelfstandig, soms ook gezellig samen met de cliënt.
Beleef jij plezier aan snoeien, planten en onkruid verwijderen zodat alles er weer netjes bij ligt en staat? We komen graag met je in contact.

Gedreven, goedlachs, gemotiveerd, getalenteerd, gastvrij. Wie je ook bent... Gors beweegt mee.

We doen er alles aan om bij te dragen aan de ondersteuning van mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Ook zij hebben recht op deelname aan de samenleving. De inzet van vele betrokken en enthousiaste vrijwilligers is daarbij onmisbaar. Ben jij een; levensgenieter, creatieveling, sportieveling, tuinier, kooktalent, organisatietalent, verbinder of avonturier en wil jij je passie of plezier delen met een ander? We horen graag van jou. Een kleine tijdsinvestering kan heel veel betekenen voor een ander.

Ben je enthousiast geworden door bovenstaande vacature?

Neem dan contact op met via of .Functie:enthousiasteling
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gors via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Enthousiasteling(en) Gors 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures