Vacature Ergotherapeut

Ergotherapeut in Goes

Ergotherapeut

Locatie Diverse locaties

Aantal uur 24

Ervaring starter of ervaren

Opleidingsniveau HBO

De functie

Bij Zorggroep Ter Weel staat de cliënt centraal. Iedere cliënt heeft verschillende behoeften en wensen, en met persoonsgebonden zorg op maat kunnen we een aanzienlijk verschil maken in het welzijn van deze bijzondere groep cliënten. Bovendien zijn we trots op onze gespecialiseerde Parkinson afdeling, waar wij toegewijd zijn aan het bieden van de best mogelijke zorg aan patiënten met Parkinson. Als ergotherapeut ben jij van groot belang in het vervullen van deze missie. Klinkt dit als de baan voor jou? Lees dan gauw verder.

Wat ga je doen
Als ergotherapeut bij Zorggroep Ter Weel draag je de verantwoordelijkheid voor het bieden van optimale ergotherapeutische zorg volgens professionele normen en waarden, en in lijn met de visie van onze organisatie. Je werkterrein omvat al onze Woonzorgcentra, de dagbehandeling en cliënten via de 1e lijn. Het beheer en controle van het rolstoelen- en hulpmiddelenbestand valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je ondersteunt de zorg door het geven van til- en transferadviezen en ben t betrokken bij het transferbeleid. Ook geef je advies over ergonomische voorzieningen , aanpassingen en de inrichting van werkplekken. S ame n met t wee collega's vertegenwoordig je de discipline binnen de organisatie . Je neemt actief deel aan (behandel) teambesprekingen en zorgt voor de relevante administratie. De uur- en locatieverdeling wordt samen met je collega's ingedeeld.

Jouw bagage

 • Je bezit een HBO diploma Ergotherapie.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep ouderen. Geduld en het vermogen om te luisteren naar de wensen van bewoners en cliënten zijn belangrijk.
 • Je bent geregistreerd bij KP (Kwaliteitsregister Paramedici).
 • Aangesloten bij ParkinsonNet en kennis op het gebied van de Cognitivieve Revalidatie is een pré.
 • Je bent proactief, enthousiast en ondernemend, en je kunt goed functioneren binnen een team.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Wat wij bieden

 • Een salaris conform CAO VVT. Deze functie is ingedeeld in FWG 55 en heeft een maximum salaris van € 4.786,82 bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden in een prettige en professionele werkomgeving met korte lijnen binnen een gastvrije en ondernemende organisatie.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.
 • Een prettige en collegiale werkomgeving.
 • Als ergotherapeut bij Zorggroep Ter Weel kun je echt het verschil maken in het leven van onze cliënten.

Herken je jezelf?

Wil jij deel uitmaken van ons toegewijde team en bijdragen aan het welzijn van onze cliënten?

Een referentiecheck en het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag maakt onderdeel uit van de procedure.
Deze vacature verschijnt eerst intern. Re-integratie- en herplaatsingskandidaten kunnen bij voorrang geplaatst worden op de (interne) vacature.

Algemene informatie over Zorggroep Ter Weel vind je op www.terweel.nl .Functie:ergotherapeut
Startdatum:07-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4786 – 4786
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zorgcentrum Ter Weel via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Ergotherapeut Zorgcentrum Ter Weel 07-11-2023

Bekijk ook andere vacatures