Vacature Freelance Instructeur Pijpfitten

Freelance Instructeur Pijpfitten in Zeeland

Lassen instrumentatie-meet-regeltechniek-cursus

Wil jij bijdragen aan de technische ontwikkeling van anderen? Dan ben je bij Vakwijs aan het juiste adres!

Wij zijn op zoek naar freelance instructeurs in het vakgebied pijpfitten voor de regio Zeeland, o.a. voor de locatie Terneuzen, voor zowel de praktijkvakken (pijpfitten/basis lassen) als voor de theoretische vakken als tekening lezen en uitslagen maken.

Wat ga jij doen?
Als freelance instructeur krijg je te maken met cursisten van verschillende leeftijden en verschillende niveaus. Je verzorgt vaktechnische trainingen voor zowel de beginnend beroepsbeoefenaar die een BBL traject volgt, als voor de gevorderde technici in jouw vakgebied.

Je staat aan de basis van de vaktechnische ontwikkeling van (beginnende) technici en je ondersteunt technici om de volgende stap te maken in hun carrière door hun technische kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.

De praktijk staat centraal in onze trainingen en cursisten werken aan levensechte practica. De trainingen van Vakwijs zijn modulair van opbouw en gericht op de specifieke behoefte(n) van de cursist. Ze werken doelgericht en zelfstandig aan het behalen van hun leerdoelen. Je bent als het ware een procesbegeleider en stuurt bij en geeft feedback waar nodig. Ook bepaal je naar eigen inzicht hoe je de cursist nog verder kan uitdagen.

De looptijd van de opdrachten kan variëren van meerdere dagen per week voor een langere periode tot incidenteel een opdracht en alles daar tussenin. We leggen jouw agenda graag naast onze planning om er invulling aan te geven.

Jouw profiel
Vanwege de praktische inslag van de functie is de rol van instructeur heel geschikt voor technici die hun vakbekwaamheid met enthousiasme over willen gaan brengen aan collega vakgenoten en waarbij je dus in combinatie met het eigen werk in deeltijd lesgeeft, overdag of 's avonds, op onze locatie of inhouse bij onze opdrachtgever.

Ook als je al (praktijk)les geeft en extra opdrachten kan aannemen komen we graag met je in contact.

Wij bieden je:

  • Het naar eigen inzicht vormgeven van de lessen;
  • Lesmateriaal en practica om tijdens de lessen te gebruiken;
  • Een unieke werkomgeving, neem alvast een kijkje op: www.vakwijs.nl/vr
  • Prima uurtarieven, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Ben jij enthousiast over de vacature? Stuur dan je sollicitatie naar , Manager P&O, Je kunt ook bellen als je nog vragen hebt op of

Voor ons is leren het opdoen van ervaring die je echt kunt gebruiken. "Betekenisvolle ervaring" noemen we dat. De kans krijgen om iets te doen wat je eigenlijk nog niet kan. Wij vinden dat je pas iets hebt geleerd als je weet hoe je die kennis toe kunt passen. In jouw praktijk van alle dag.

Planning

Onze vakmodules, jouw planning arrow_forward_ios

Vakwijs werkt modulair en indien mogelijk individueel. Dit betekent dat we een groot aantal technieken en opdrachten kunnen aanbieden, voor relatief kleine kleine groepen of zelfs individueel. En maatwerk is gemakkelijk samen te stellen uit het modulaire aanbod.

Locaties

Trainingscentra en practica arrow_forward_ios

Vakwijs heeft 9 trainingscentra verspreid over het land. We hebben een deel van onze opleidingsopstellingen in mobiele skids gebouwd, zodat we waar mogelijk kunnen opschalen of op uw locatie cursus kunnen geven. Lascursussen worden uitsluitend in Schiedam, Heerhugowaard en Den Bosch aangeboden.

Inclusief lesmateriaal

Het lesmateriaal is standaard inbegrepen in onze vakmodules. Zowel digitaal via ons leerplatform, als fysiek in de vorm van lesmappen.

360° tour in trainingscentra arrow_forward_ios

Onze trainingscentra zijn van binnen te bekijken via Google maps. Loop rond en zie virtueel welke opleidingsfaciliteiten beschikbaar zijn per vestiging.



Functie:freelance instructeur pijpfitten
Startdatum:24-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vakwijs via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Freelance Instructeur Pijpfitten Vakwijs 24-02-2024

Bekijk ook andere vacatures