Vacature Fysiotherapeut

Fysiotherapeut in Goes

Werken bij Fydee Vitae

Een landelijke Fysio organisatie. Met onze praktijken door heel Nederland is er genoeg doorgroeimogelijkheid!

Vanuit een centrale organisatie ontzorgen we jou als fysiotherapeut. Zo kan jij focussen op waar je goed in bent, het behandelen!

Behandelen zonder administratieve rompslomp?

Wat betekent dit precies? Afspraken maken, afmeldingen, verzetten van afspraken en al die tijdrovende belletjes worden van je overgenomen door onze centrale backoffice in Goes. Bij administratieve zaken zoals declaraties, financiële zaken met je cliënten en het schrijven van letselschade verslagen word je geholpen door je collega's en de backoffice.

Onze missie is om vanuit een centrale organisatie onze fysiotherapeuten volledig te ontzorgen met alles wat niet met uw behandeling te maken heeft.

De vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen (volledig vergoed)

Wil jij je kunnen ontwikkelen tot een echte rug expert en werken met de nieuwste apparatuur? Of wil je graag een master doen in de richting die bij jou past? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden onze fysiotherapeuten de mogelijkheid om zich door middel van cursussen en masteropleidingen te ontwikkelen tot de gespecialiseerde fysiotherapeut die ze kunnen zijn. Dit doen wij door een jaarlijkse vergoeding aan te bieden voor opleidingen en cursussen. Ook kan je vaak voor de vereiste stages meekijken bij 1 van de locaties waarop de specialisatie wordt toegepast.

Daarnaast bieden wij onze fysiotherapeuten de mogelijkheid om in het team samen met gespecialiseerde collega's en innovatieve apparatuur te kunnen werken. Zo kan jij je ontpoppen als een echte rug expert!

Wat het nou echt zo leuk maakt volgens Nicky

Wat het werken bij Fydee Vitae zo leuk maakt is voor mij de vrijheid om te kunnen doen wat ik leuk vind. De mogelijkheid om door te groeien in de richting die jij leuk vindt en mensen door de verschillende behandelmethodes van langdurige klachten af te helpen. Daarnaast heb ik me ook mogen ontwikkelen in de marketing binnen het bedrijf. Wekelijks contact met Rein-Jan en geeft mij de begeleiding die ik nodig heb in mijn werk en het dagelijkse contact met leuke collega's zorgt voor een fijne werksfeer!Functie:fysiotherapeut
Startdatum:28-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fydee Vitae via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Fysiotherapeut Fydee Vitae 28-10-2023

Bekijk ook andere vacatures