Vacature HBO-Verpleegkundige

HBO-Verpleegkundige in Kloetinge Gem Goes

Opleiding verpleegkunde MBO en HBO

Hbo-verpleegkundige/hbo-begeleider HIC

 • Contactpersoon
 • Einddatum 27-11-2023
 • Locatie Kloetinge
 • Uren 28-32 uur

Onze patiënten vragen hbo-verpleegkundigen die initiatief nemen, lef hebben en zelfverzekerd zijn in crisissituaties. Ben jij gastvrij, gedreven en enthousiast en heb je affiniteit met deze doelgroep? Lees dan verder!

Een dag meedraaien op de afdeling ter oriëntatie is mogelijk.

Wat ga je doen

Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend:

 • Je begeleidt patiënten in verschillende fasen van hun crisis en behartigt de belangen van verschillende partijen.
 • Je bent een aanwinst wanneer jij je uitgedaagd voelt om, in tijden van veel veranderingen, met een vooruitstrevend team mee te bouwen aan de ontwikkeling van de afdeling.
 • Je werkt volgens het HIC-model, hiervoor volg je regelmatig trainingen die specifiek gericht zullen zijn op deze nieuwe werkwijze.
 • Je begeleidt stagiairs en leerlingen in hun leerproces.

Emergis is een brede maatschappelijke organisatie voor mentale gezondheid en welzijn. Jaarlijks ondersteunen we zon 13.000 mensen met uiteenlopende uitdagingen op het gebied van mentale gezondheid, verslaving, wonen, werken, veiligheid, huiselijk geweld. Kinderen, jongeren, volwassen en ouderen. Dat gebeurt door ongeveer 1.400 medewerkers op vijftig locaties in Zeeland. We werken bij mensen thuis, in (mentale) gezondheidscentra, huisartsenpraktijken, wijkcentra, klinieken, beschermende woonvormen, opvanglocaties en werkleerbedrijven. Steeds minder afhankelijk van tijd en plaats en zo digitaal mogelijk in alles wat we doen.

High intensive care (HIC)
Binnen de zorgeenheid acuut en hoog intensief bestaan er drie klinische crisisafdelingen, waarin behandeling en begeleiding centraal staan en een crisis een onderbreking is van deze behandeling. Deze afdelingen zijn de HIC (High Intensive Care) en twee MC's (Medium Care I en II). De klinische interventie is er op gericht om de patiënt controle te geven over de crisis.

Bij een klinische opname komt de afdeling HIC in actie. In deze omgeving verleent het team zorg aan cliënten met een ernstige psychiatrische stoornis en meervoudige gedragsproblematiek, die een gevaar vormen voor zichzelf en hun omgeving. Kortdurende opname in een maximaal beschermde omgeving is daarbij het uitgangspunt; dwang en drang worden maximaal voorkomen.

Bij Emergis richten wij ons op het versterken van wat goed gaat en op het voorkomen van ziekte. Als iemand ziek is, zetten we onze behandeling en begeleiding in op het verbeteren van de mentale en lichamelijke gezondheid én op de manier waarop iemand in het dagelijks leven functioneert. Dat betekent dat we samen ontdekken wie iemand is, waar zijn of haar behoeften liggen en wat hij of zij kan.

Wat mag je van ons verwachten

Als je werkt als verpleegkundige bij Emergis maak je deel uit van een organisatie met korte lijnen die gelooft in bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:

 • Een functie in FWG 50. Het salaris begint met € 2.677,- en eindigt op € 4.180,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (niveau 1 mei 2023).
 • De functie valt onder de CAO GGZ. Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen: eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, collectieve zorgverzekering en inkomensverzekering.
 • Diverse scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder een breed aanbod aan e-learning.
Hier herken jij jezelf in

Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze missie: een goede geestelijke gezondheid van alle mensen in Zeeland. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:

 • Je bent in het bezit van het diploma verpleegkunde (hbo-v) of hbo-social work.
 • Je hebt een jaar aantoonbare ervaring in de psychiatrie.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep en vindt het een uitdaging om voor en met deze doelgroep te werken.
 • Je hebt een gezonde dosis humor en een flexibele werkhouding.
 • Je bent creatief en innovatief ingesteld en beschikt over relativeringsvermogen.
 • Je bent een teamspeler, weet van aanpakken, je kijkt kritisch naar je eigen leerproces en kunt reflecteren.
 • Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG) en ten minste één relevante referentie.
Werk jij mee aan onze droom?

Neem voor meer informatie contact op met ( HIC) via of solliciteer direct via de sollicitatiebutton.Functie:hbo verpleegkundige
Startdatum:13-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2677 – 2677
Uren per week:28 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Emergis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. HBO-Verpleegkundige Emergis 13-11-2023

Bekijk ook andere vacatures