Vacature Klantadviseur

Klantadviseur in Goes

Jouw intrinsieke klantgerichtheid en technisch inzicht zijn verankerd in jouw wezen. Als een bedreven regelaar ben jij in staat om naadloos te schakelen tussen diverse systemen en gesprekken. Deze vaardigheden kun jij nu aanwenden binnen de zakelijke afdeling van Delta Fiber, tegen een vergoeding van € 14,- per uur!

Wat bieden wij jou
 • € 14 bruto per uur!
 • Hybride werken
 • Hecht en gezellig team
 • 1 op 1 inwerktraject
 • Voor 6 maanden met uitzicht op verlenging
 • Hybride werken
Wie ben jij

In deze rol ben jij het aanspreekpunt voor zakelijke klanten van Delta Fiber, een dynamische markt met klanten verspreid over heel Nederland, variërend van de lokale bakker tot aan grote vakantieparken. Als eigenaar van elke zaak zorg jij ervoor dat de klant van begin tot eind volledig wordt ondersteund.

Communicatieve vaardigheden en een professionele houding zijn hierbij essentieel. Jij hebt ervaring met administratieve taken en een affiniteit met IT, waarbij ervaring in de IT een mooie aanvulling is.

Wat ga je doen

Met een beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift en een MBO werk- en denkniveau, ben jij klaar voor jouw nieuwe rol als klantadviseur op de zakelijke afdeling. Je inwerkperiode begint met een persoonlijk traject waarin jij met je nieuwe collega verschillende situaties doorloopt en simuleert.

Zodra je er klaar voor bent, ga je zelfstandig de lijn in om klanten telefonisch bij te staan. Je taken omvatten onder andere het oplossen van storingen, het verlenen van service, email correspondentie, het optimaliseren van werkprocessen en het afhandelen van complexe vragen, verzoeken of klachten.

Waar ga je werken

Je toekomstige werkplek is bij Delta Fiber Nederland in Vlissingen, waar deze functie in eerste instantie voor 6 maanden is, met de mogelijkheid tot verlenging. Je komt terecht in een gezellig team op de zakelijke afdeling, waarin de sfeer knus is. Bovendien staat er altijd iets lekkers klaar in de kantine, en bij avonddiensten wordt er zelfs wel eens pizza besteld. 😉

 • Reiskosten €0,21km
 • Thuiswerkvergoeding €2,15 per dag
 • Deels thuis en deels op kantoor
Sollicitatie

Hallo toekomstige klantadviseur! Waar wacht je nog op? Deze toffe baan wil je toch hebben? Druk op die gele knop of mail naar delta@tempo-team.nl. Je mag ook bellen voor meer informatie op 0113-308120. Binnen 48 uur weet jij of je in procedure gaat. En misschien ben jij binnenkort onze nieuwe Zakelijke klantadviseur!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Klantadviseur
Startdatum:10-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via amber.van.der.winkel@tempo-team.nl of 0113-308120. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Klantadviseur Tempo-Team 10-11-2023

Bekijk ook andere vacatures