Vacature Lid Centrale Cliëntenraad

Lid Centrale Cliëntenraad in Goes

Lid Centrale Cliëntenraad (6 - 8 uur per week)

Locatie Diverse locaties

Aantal uur 6-8

Ervaring n.v.t.

Opleidingsniveau HBO

De functie

De zorg is volop in beweging en staat voor de nodige uitdagingen. Binnen Zorggroep Ter Weel willen we de regie zoveel mogelijk bij cliënten en medewerkers leggen. Als lid van de centrale cliëntenraad behartig je de gemeenschappelijke belangen van de cliënten van alle locaties van Zorggroep Ter Weel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan inspraak, advies en instemming op het gebied van de begroting van onze organisatie, het kwaliteitsjaarplan, klachtenregeling voor cliënten en alles op het gebied van wonen en welzijn voor onze cliënten. De wijze waarop we cliëntenparticipatie vormgeven is onderdeel van gesprek, evenals vraagstukken rondom wonen en zorg. Kortom: het gaat om de kwaliteit van zorg die wij onze cliënten willen bieden!

De centrale cliëntenraad is tevens de schakel tussen de zes lokale cliëntenraden en de bestuurder. De lokale cliëntenraad behartigt de belangen per locatie en onderhoudt de contacten met de leidinggevenden van de betreffende locatie.

Uw bagage

  • U volgt de ontwikkelingen binnen de zorg en wilt deze kennis en ervaring inzetten voor de belangen van onze cliënten.
  • Met uw helikopterview kunt u een inschatting maken wat de gevolgen van wijzigingen zijn voor de cliënten.
  • U bent in staat om beleidsstukken op strategisch niveau te doorgronden en kunt hierover een advies geven.
  • U heeft minimaal HBO werk- en denkniveau en goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
  • U werkt graag in teamverband en vindt het mooi om samen naar bepaalde vraagstukken te kijken, hierover te sparren en samen tot een goede conclusie te komen.
  • Het is een pré als het proces van medezeggenschap geen geheimen voor u heeft.

Wij bieden

De centrale cliëntenraad vergadert zes keer per jaar volgens een vastgestelde planning. Los hiervan zijn er bijeenkomsten waar de centrale cliëntenraad als vertegenwoordiger aan deelneemt. Als gemiddeld tijdsbeslag voor deze functie kunt u rekening houden met circa 6 - 8 uur per week. Hier wordt een vergoeding voor toegekend, evenals een vergoeding voor de reiskosten. Naast waardering en voldoening levert deze functie ook zingeving en nieuwe sociale contacten op.

Herkent u zichzelf hierin?

Solliciteer dan direct via de website!

Algemene informatie over Zorggroep Ter Weel vindt u op www.terweel.nl.Functie:lid centrale cliëntenraad
Startdatum:11-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:6 – 8

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zorgcentrum Ter Weel via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Lid Centrale Cliëntenraad Zorgcentrum Ter Weel 11-10-2023

Bekijk ook andere vacatures