Vacature Medewerker

Medewerker in Goes

Medewerker Zorgondersteuning plus

Goes

Medewerker Zorgondersteuning plus

Beschrijving

De afdeling Zorgondersteuning ondersteunt verschillende verpleegafdelingen door basiszorg te leveren. En jouw werk als Medewerker Zorgondersteuning plus doet ertoe! Zowel voor alle patiënten in Zeeland als voor je collega's. Kom je bij ons werken?

Zet de patiënt centraal als Medewerker Zorgondersteuning plus

Daar draag je aan bij door samen met je collega's op verschillende verpleegafdeling te ondersteunen in basiszorg voor de patiënt. Met jou als Medewerker Zorgondersteuning plus blijven we onze zorg verbeteren. Zeker als jij je verantwoordelijk voelt bij ADL-taken zoals patiënten ondersteunen bij eten en drinken, in- en uit bed komen, gereed maken voor behandeling, wassen, douchen, aan- en/of verkleden, maar ook ondersteunen bij uiterlijke verzorging, naar het toilet helpen of een praatje maken met de patient, vitale functies controleren en/of medicatie uitreiken.

Sta midden in de maatschappij bij Adrz

De 'Zeeuwse' patiënt kwalitatief goede zorg, gemak en comfort bieden. Dat maken we bij Adrz mogelijk met 2.300 medewerkers, 180 medisch specialisten en 140 vrijwilligers. Waar en wanneer nodig staan we klaar voor onze patiënten. Van huisartsafspraken tot (super)specialistische zorg. En sinds 2017 is het Erasmus MC onze academische ruggengraat. Zo houden we de kwaliteit van de zorg in Zeeland op hoger niveau.

Samenwerken is elkaar versterken. En zo denkt dit 45-koppige team binnen er ook over. Waar we de beste zorg bieden voor onze patiënten, staan we ook voor elkaar klaar. Zo leggen we de focus op kwaliteit van dienstverlening en werken we in leuk en veilig team waar je jezelf mag zijn. Wij staan voor elkaar klaar en hebben oog voor elkaar. Daarnaast zijn we altijd bereid om elkaar iets nieuws te leren en onze service en kwaliteit dagelijks te evalueren en te verbeteren.

Onmisbaar in de zorg

Betrouwbaar, gastvrij en snel kunnen schakelen. Daar kan jij je helemaal in vinden als Medewerker Zorgondersteuning plus. Daarnaast:

• Heb je minimaal een mbo-niveau 2 Helpende zorg en welzijn Plus of mbo-niveau 3 Verzorgende IG;

• Heb je relevante werkervaring in het werken met mensen met een zorgvraag of -behoefte;

• Heb je inlevingsvermogen, een hart voor de zorg en pakt graag door;

• Ben je proactief, zelfstandig, geduldig, en respectvol en integer in de omgang met patiënten;

• Ben je flexibel en bereidt om onregelmatige diensten van 4, 6,5 en/of 8 uur te werken van maandag t/m zondag tussen 7:00 - 22:00 uur, inclusief de feestdagen.

Zorgvuldig op jouw wensen afgestemd

Samen nemen we de verantwoordelijkheid voor de patiënt in Zeeland. En daar belonen we je als Medewerker Zorgondersteuning bij Adrz uiteraard voor. Je krijgt bijvoorbeeld:

• Een bruto maandsalaris tussen € 2.129 en € 2.972 (FWG 30) op basis van een 36-urige werkweek;

• Een cao-salarisverhoging van 5% per 1 december 2023 en ook nog een cao-salarisverhoging van 5 % per 1 juni 2024;

• Een jaarcontract voor 16-20 uur per week;

• Op fulltime basis 144 vakantie uren en 57 PLB-uren;

• 8,33% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;

• Een reiskostenvergoeding die positief afwijkt van de cao. Reis je via de Westerscheldetunnel? Dan krijg je daar ook een vergoeding voor.

Werken in de zorg komt steeds dichterbij

Bij Adrz maken we zorg toegankelijk. En daar draag jij als Medewerker Zorgondersteuning plus aan bij. Solliciteer dus zeker vóór woensdag 29 november. En daarna? Dan:

1. Ontvang je na de sluitingsdatum zo snel mogelijk een reactie van ons;

2. Volgt er een kennismakingsgesprek met , Zorgondersteuning en Dorien Mijnsbergen, Coördinator.

Functie:medewerker
Startdatum:15-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2129 – 2972
Uren per week:16 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Admiraal De Ruyter Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Medewerker Admiraal De Ruyter Ziekenhuis 15-11-2023

Bekijk ook andere vacatures