Vacature Medisch Adviseur

Medisch Adviseur in Goes

  • Naar ZLM.nl

Medisch adviseur interim

8-38 uur

Goes

Reageer voor 01-01-2024

We zijn op zoek naar een medisch adviseur die op inleenbasis voor ZLM beschikbaar is. Heb je uitgebreide ervaring in het geven van medisch advies? En op het gebied van letselschade? Dan gaan we graag met jou in gesprek.

ZLM als organisatie

De wereld van verzekeringen staat bekend om zijn zakelijkheid en papierwerk. Wij zijn daarin verrassend anders. Onze dienstverlening is heel persoonlijk. We nemen de tijd voor elke klant en de medewerkers hebben veel vrijheid in hun werk. Werken bij ZLM betekent samen werken aan de tevredenheid van onze klanten. Ons motto is: 'U tevreden, wij tevreden'. Klanttevredenheid is dus heel belangrijk. Maar tevreden medewerkers net zo goed. We doen er alles aan om het beste uit iedereen te halen. Dat zien we ook terug in de hoge cijfers die onze medewerkers geven in tevredenheidsonderzoeken.

De rol van medisch adviseur

Als medisch adviseur geef je deskundig medisch advies aan ons team Personenschade. Je levert een belangrijke bijdrage aan de afwikkeling van letselschade- en ongevallendossiers. Naast het beoordelen van medische dossiers, breng je de medische gevolgen voor het slachtoffer in kaart. Je bepaalt hiervoor welke medische informatie opgevraagd moet worden. Ons medisch secretariaat verzorgt het opvragen van deze informatie. Vervolgens breng je advies uit aan de personenschadebehandelaar van het team en het slachtoffer of de betrokkene. Het beoordelen van complexe situaties en letsels maakt de rol uitdagend en betekenisvol. Het profiel waar we naar op zoek zijn, is als volgt. Je brengt mee:

  • een medische graad (bijvoorbeeld geneeskunde);
  • een achtergrond als arts met BIG-registratie;
  • bij voorkeur ervaring in de curatieve sector;
  • ervaring in letselzaken en ervaring als verzekeringsarts zijn pluspunten;
  • een goede dosis empathisch vermogen;
  • een sterk analytisch vermogen en oog voor detail.

Team Personenschade

Team Personenschade bestaat uit zo'n 35 medewerkers. Een team dat intensief samenwerkt. Het oplopen van letsel is voor een slachtoffer en de omgeving erg ingrijpend. Onze personenschadebehandelaars doen er alles aan om een slachtoffer zo goed mogelijk bij te staan. Dat is één van onze belangrijkste doelen. Onze persoonlijke aanpak en klantgerichtheid maken ons écht anders.

ZLM als opdrachtgever

We hebben met drie medisch adviseurs een samenwerkingsverband. In overleg stemmen we graag de mogelijkheden af. Dat gaat over de uit te voeren werkzaamheden, maar ook over de beschikbaarheid. De werkuren zijn bespreekbaar. Ons kantoor is gevestigd in Goes. Af en toe persoonlijk contact op kantoor is prettig, maar we zijn flexibel en thuiswerken is zeker mogelijk.

Spreekt het jou aan?

Reageer dan meteen! We kijken er naar uit om met jou kennis te maken. Wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met één van onze teamleiders Personenschade. Jochem Docter is bereikbaar op telefoonnummer en op .Functie:medisch adviseur
Startdatum:29-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:8 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ZLM Verzekeringen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Medisch Adviseur ZLM Verzekeringen 29-11-2023

Bekijk ook andere vacatures