Vacature Meewerkend Voorman Elektrotechniek (Machinebouw)

Meewerkend Voorman Elektrotechniek (Machinebouw) in Goes

Masters in Engineering

Meewerkend Voorman Elektrotechniek (machinebouw)

Over ons

Bij Delmeco Projecten zijn we gepassioneerd door techniek.

We zijn specialisten in elektrotechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering, en we hebben een sterke focus op het vervullen van de wensen van onze klanten.


Of het nu gaat om het bouwen, installeren, en implementeren van machines en installaties, het vervaardigen van besturingspanelen, of het bieden van 24/7 onderhoud en service, bij Delmeco staat klanttevredenheid voorop.

Onze technologische oplossingen zijn duurzaam, veilig en efficiënt, en we zijn trots op de innovatieve projecten waaraan we werken.


Bij Delmeco Projecten werk je samen met gedreven collega's in multidisciplinaire teams waarin alle kennis op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering bij elkaar komt. We werken nauw samen met Delmeco Raadgevend Ingenieursbureau. Wat zij ontwerpen, kunnen wij bouwen en installeren. Zo leveren we altijd honderd procent maatwerk.


We bieden je niet alleen ruimte en verantwoordelijkheid, maar ook volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling en scholing. We werken in diverse sectoren, waaronder de nucleaire industrie, petrochemie, en procesindustrie.


Over Jou:

Als meewerkend voorman E ben je een cruciale schakel in ons team en draag je bij aan het realiseren van technologische oplossingen die onze klanten helpen om duurzaam, veilig en efficiënt te opereren.

Je bent een technisch talent met oog voor kwaliteit, haalbaarheid en planning.

Met jouw coördinerende en leidinggevende vaardigheden ben je in staat om een team van monteurs aan te sturen en te begeleiden en daarnaast werk je zelf ook gewoon mee. Je draagt verantwoordelijkheid voor de uitvoering van projecten en bewaakt nauwgezet de toegewezen uren en de kwaliteit van de werkzaamheden.

Je bent communicatief sterk en kunt effectief overleg voeren met projectleiders, monteurs, leveranciers en andere stakeholders. Veiligheid staat bij jou hoog in het vaandel, en je zorgt ervoor dat alle veiligheids-, milieu- en Arbo voorschriften worden nageleefd.

Wat wij zoeken

  • Opleiding MBO Elektrotechniek niveau 4 of een vergelijkbaar kennisniveau opgedaan door ervaring.
  • 3-5 jaar relevante werkervaring in het vakgebied.
  • Een geldig VCA-VOL certificaat.
  • Rijbewijs B/E.

Wat wij bieden

Bij Delmeco Projecten bieden we jou een uitdagende rol in een dynamische organisatie. Hier krijg je de kans om aan de meest innovatieve projecten te werken en je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. We geloven in jouw technische expertise en zelfstandigheid.


Bij Delmeco Projecten ben jij mede de sleutel tot het succes van onze projecten. Klaar om de volgende stap te zetten in je technische carrière? Neem nu contact met ons op en ontdek hoe jij het verschil kunt maken als meewerkend voorman elektrotechniek binnen ons gepassioneerde team!

Delmeco Projecten

Marquesweg 4
4462 HD Goes, The NetherlandsFunctie:meewerkend voorman elektrotechniek machinebouw
Startdatum:07-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Delmeco Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Meewerkend Voorman Elektrotechniek (Machinebouw) Delmeco Group 07-11-2023

Bekijk ook andere vacatures