Vacature Betrouwbare Partner

Betrouwbare Partner in Goes

Lokale communicatieserver

Niet alle voip-telefonie is automatisch cloud telefonie. We leveren ook nog steeds veel voip-centrales op locatie. Voor lokale communicatie servers werken wij met twee merken: ClearVox of Yeastar.

Op zoek naar een voip-centrale op locatie?

Wij helpen je er graag mee

ClearVox fysieke centrale

De ClearVox oplossing kent, naast hosted telefonie en een VMWare oplossing, ook een variant als fysieke centrale. De toepassing is verschillend, maar de software is hetzelfde.

Yeastar telefooncentrale

De Yeastar telefooncentrale is een totaal ander product dan onze ClearVox communicatieserver. De look and feel van de interface is anders, de mogelijkheden in functionaliteit is anders en daarbij is het systeem Engelstalig.

De sterke punten van deze telefooncentrale zijn:

  • de uitgebreide firewall;
  • de mogelijkheden voor het opzetten van routeringen;
  • en een relatief lage aanschafwaarde.

Het gebruikersbeheer vereist wel enige technische kennis. Wij zijn opgeleid om deze centrale te onderhouden en te beheren. Voor veel klanten onderhouden wij dan ook de bestaande Yeastar telefooncentrale.

Werken jullie reeds met een Yeastar centrale en ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor de telefonie, neem dan eens contact met ons op.

We horen graag van je!

Bel

24/7 support, altijd bereikbaarFunctie:betrouwbare partner
Startdatum:12-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Conniption via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Betrouwbare Partner Conniption 12-11-2023

Bekijk ook andere vacatures