Vacature Projectleider Elektrotechniek

Projectleider Elektrotechniek in Goes

Masters in Engineering

Projectleider Elektrotechniek

Over ons

Bij Delmeco Projecten zijn we gepassioneerd door techniek.

We zijn specialisten in elektrotechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering, en we hebben een sterke focus op het vervullen van de wensen van onze klanten.


Of het nu gaat om het bouwen, installeren, en implementeren van machines en installaties, het vervaardigen van besturingspanelen, of het bieden van 24/7 onderhoud en service, bij Delmeco staat klanttevredenheid voorop.

Onze technologische oplossingen zijn duurzaam, veilig en efficiënt, en we zijn trots op de innovatieve projecten waaraan we werken.


Bij Delmeco Projecten werk je samen met gedreven collega's in multidisciplinaire teams waarin alle kennis op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering bij elkaar komt. We werken nauw samen met Delmeco Raadgevend Ingenieursbureau. Wat zij ontwerpen, kunnen wij bouwen en installeren. Zo leveren we altijd honderd procent maatwerk.


We bieden je niet alleen ruimte en verantwoordelijkheid, maar ook volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling en scholing. We werken in diverse sectoren, waaronder de nucleaire industrie, petrochemie, en procesindustrie.


Over jou

Jij bent een gedreven professional met een passie voor elektrotechniek en projectmanagement. De mogelijkheid om uitdagende projecten te leiden binnen een multidisciplinair team spreekt jou aan. We verwachten volledige toewijding en betrokkenheid, maar in ruil daarvoor bieden we jou de kans om te groeien en jouw talenten te ontwikkelen.

Wat wij vragen

  • Een relevante opleiding Elektrotechniek op HBO niveau of gelijkwaardige kennis door ervaring.
  • Kennis van de markt van elektrotechniek en industriële automatisering.
  • Minimaal 3 - 5 jaar ervaring als projectverantwoordelijke op leidinggevend niveau.
  • Een VCA-VOL certificaat
  • Rijbewijs B
  • Ervaring met projectmatig werken.

Wat wij bieden

Bij Delmeco Projecten bieden we jou een uitdagende rol in een dynamische organisatie. Hier krijg je de kans om aan de meest innovatieve projecten te werken en je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. We geloven in jouw technische expertise en zelfstandigheid.


Delmeco Projecten

Marquesweg 4
4462 HD Goes, The NetherlandsFunctie:projectleider elektrotechniek
Startdatum:07-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Delmeco Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Projectleider Elektrotechniek Delmeco Group 07-11-2023

Bekijk ook andere vacatures