Vacature Monteur

Monteur in Goes

Monteur

Goes

Monteur

Beschrijving

Als Installatie/Werktuigkundig Monteur ga je werken bij het team Techniek & Vastgoed. Hier ben je samen met de collega's verantwoordelijk voor het beheer, onderhoud, reparatie en ontwerp van de technische installaties en apparatuur binnen Adrz in de breedste zin van het woord zodat de continuïteit hiervan en voor de zorg wordt gewaarborgd. We zoeken een collega met focus op installatietechnische en/of werktuigkundige achtergrond. En jouw werk als Monteur doet ertoe! Zowel voor alle patiënten in Zeeland als voor je collega's. Tijd om jouw deskundigheid van (complexe) technische installaties en apparatuur in te zetten bij Adrz!
Zet de patiënt centraal als Monteur
Daar draag jij aan bij door een gestructureerde en veilige uitvoering van (preventieve) onderhoudswerkzaamheden en het signaleren en oplossen van storingen. Jij voert de werkzaamheden uit op het gebied van beheer, onderhoud, reparatie van de technische installaties. Daarnaast zorg je ervoor dat de bijbehorende administratie op orde is en documentatie van de systemen actueel. Adrz heeft een breed scala aan (complexe) technische installaties en apparatuur.
Het beheer, onderhoud en het oplossen van storingen vergt inhoudelijke vakkennis en een praktische instelling. Met jou als Monteur blijven we onze zorg verbeteren. Zeker als jij je inzet:
• Bij het onderhouden en controleren van de apparatuur en installaties volgens de voorgeschreven richtlijnen.
• Bij het beheren en onderhouden van het gereedschap en het op peil houden van de magazijnvoorraad.
• Als deskundige binnen het eigen aandachtsgebied en collega's daaromtrent adviseert.
• Bij het inhoudelijk bijdragen vanuit het eigen vakgebied aan (verbeter)projecten of verbeteringen van werkprocessen / -procedures.
Sta midden in de maatschappij bij Adrz
De 'Zeeuwse' patiënt kwalitatief goede zorg, gemak en comfort bieden. Dat maken we bij Adrz mogelijk met 2.300 medewerkers, 180 medisch specialisten en 140 vrijwilligers. Waar en wanneer nodig staan we klaar voor onze patiënten. Van huisartsafspraken tot (super)specialistische zorg. En sinds 2017 is het Erasmus MC onze academische ruggengraat. Zo houden we de kwaliteit van de zorg in Zeeland op hoger niveau.
Samenwerken is elkaar versterken. En zo denkt dit 30-koppige team er ook over. Waar we 24/7 de beste ondersteuning voor de zorg bieden voor onze patiënten, staan we ook voor elkaar klaar. Zo leggen we de focus op veiligheid en van het oplossen van storingen naar preventief onderhoud. We vinden het daarbij belangrijk om onze afspraken na te komen, realistische plannen te maken en efficiënt te werken. Hoe jouw toekomstige collega's de sfeer beschrijven? Als dynamisch en lerend en omdat werk ook leuk mag zijn, met humor. Naast het werken met je eigen collega's heb je ook te maken met andere teams binnen Adrz zoals collega's in de zorg en collega's van andere ondersteunende afdelingen.
Onmisbaar in de zorg
Betrouwbaar, gastvrij, zelfstandig en praktisch ingesteld. Daar kan jij je helemaal in vinden als Monteur. Helemaal wanneer je met jouw technische kennis en planmatige manier van werken het verschil maakt voor Adrz. En daar komt nog bij dat je het best te beschrijven bent als een sociaal persoon die graag kennis en ervaring deelt met collega's. Je hebt een mbo 3 of 4 werk- en denkniveau in de richting van werktuigkundig monteur en of installatiemonteur.
Zorgvuldig op jouw wensen afgestemd
Samen nemen we de verantwoordelijkheid voor de patiënt in Zeeland. En daar belonen we je als Monteur bij Adrz uiteraard voor. Je krijgt bijvoorbeeld:
• Een contract voor 36 uur per week met 4 werkdagen van 9 uur.
• Een bruto maandsalaris conform FWG 40 (minimaal € 2.391,- en maximaal € 3.484,-) op basis van een 36-urige werkweek.
• Een cao-salarisverhoging van 5% per 1 juni 2024 (minimaal 2.541,- en maximaal 3.658,-).
• 8,33% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
• Op fulltime basis 144 vakantie uren en 57 PLB-uren.
• Een reiskostenvergoeding die positief afwijkt van de cao. Reis je via de Westerscheldetunnel? Dan krijg je daar ook een vergoeding voor.
• De mogelijkheid om gebruik te maken van de mijn Keuzeregeling van Adrz. Bijvoorbeeld voor extra reiskostenvergoeding of het aanschaffen van een fiets.
• Allerlei opleidingsmogelijkheden om je vakkennis op peil te houden.
Werken in de zorg komt steeds dichterbij
Bij Adrz maken we zorg toegankelijk. En daar draag jij als Monteur aan bij. En daarna? Dan:
1.
2. Heb je een gesprek samen met Kesteloo & Hans Franse (Teamleiders) en maak je kennis met toekomstige collega's.
3. Een kijkje nemen op de afdeling en een rondleiding door het ziekenhuis.
3. Ontvang je een voorstel met de arbeidsvoorwaarden.
Laat het via weten. Hij vertelt je er graag meer over. Of wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de HR-collega's via of . We hopen je snel te verwelkomen in ons team 🙂


Functie:monteur
Startdatum:05-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2391 – 3484
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Admiraal De Ruyter Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Monteur Admiraal De Ruyter Ziekenhuis 05-12-2023

Bekijk ook andere vacatures