Vacature Monteur W - Constructiebankwerker - Lasser

Monteur W - Constructiebankwerker - Lasser in Goes

Masters in Engineering

Monteur W - constructiebankwerker - lasser

Over ons

Bij Delmeco Projecten zijn we gepassioneerd door techniek.

We zijn specialisten in elektrotechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering, en we hebben een sterke focus op het vervullen van de wensen van onze klanten.


Of het nu gaat om het bouwen, installeren, en implementeren van machines en installaties, het vervaardigen van besturingspanelen, of het bieden van 24/7 onderhoud en service, bij Delmeco staat klanttevredenheid voorop.

Onze technologische oplossingen zijn duurzaam, veilig en efficiënt, en we zijn trots op de innovatieve projecten waaraan we werken.


Bij Delmeco Projecten werk je samen met gedreven collega's in multidisciplinaire teams waarin alle kennis op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering bij elkaar komt. We werken nauw samen met Delmeco Raadgevend Ingenieursbureau. Wat zij ontwerpen, kunnen wij bouwen en installeren. Zo leveren we altijd honderd procent maatwerk.


We bieden je niet alleen ruimte en verantwoordelijkheid, maar ook volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling en scholing. We werken in diverse sectoren, waaronder de nucleaire industrie, petrochemie, en procesindustrie.


Over Jou

Ben jij bent de technische kracht die wij zoeken?

Als monteur werktuigbouwkunde / Lasser ben je meer dan alleen een vakman en ben je een essentieel lid van ons team. Je hebt een scherp oog voor detail en je bent je klaar om je expertise toe te passen.


Wat wij zoeken

  • Opleiding MBO WTB niveau 4. Of door ervaring verkregen gelijkwaardig kennisniveau.
  • Het bezit van lascertificaten is een pré of je bent bereid hierin te leren.
  • Kennis van werktuigbouwkundige installaties, machines en materialen.
  • Een VCA basis certificaat.
  • Rijbewijs B/E.

Wat wij bieden

Bij Delmeco Projecten bieden we jou een uitdagende rol in een dynamische organisatie. Hier krijg je de kans om aan de meest innovatieve projecten te werken en je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. We geloven in jouw technische expertise en zelfstandigheid.


Bij Delmeco Projecten ben jij mede de sleutel tot het succes van onze projecten. Klaar om de volgende stap te zetten in je technische carrière? Neem nu contact met ons op en ontdek hoe jij het verschil kunt maken als monteur W / lasser binnen ons gepassioneerde team!

Delmeco Projecten

Marquesweg 4
4462 HD Goes, The NetherlandsFunctie:constructiebankwerker / monteur lasser
Startdatum:09-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Delmeco Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Monteur W – Constructiebankwerker – Lasser Delmeco Group 09-11-2023

Bekijk ook andere vacatures