Vacature Onderwijsassistent EMB

Onderwijsassistent EMB in Goes

Begeleiding en ondersteuning Faciliteiten op De Sprienke Regels en afspraken

14 november 2023

Werken op De Sprienke

De Sprienke biedt gespecialiseerd onderwijs aan leerlingen met een lichamelijke en/ of verstandelijke beperking en aan leerlingen met een chronische, somatische aandoening. Leerlingen met een specifieke onderwijs-, ondersteunings- en verzorgingsbehoeften krijgen op De Sprienke de kans zich optimaal te ontwikkelen. Op De Sprienke werken we toe naar de uitstroomprofielen:

  1. Belevingsgerichte- en arbeidsgerichte dagbesteding
  2. Beschutte arbeid en arbeid in het vrije bedrijf
  3. Vervolgonderwijs

De leerlingen krijgen bij ons op school de kans om zich optimaal te ontwikkelen. Samen met ouder(s) / verzorger(s) en leerlingen streven we naar een zo groot mogelijke deelname in de samenleving en een zo volwaardig mogelijk burgerschap. Samen ontmoeten we elkaar in een veilige en prettige omgeving.

Wil jij een uitdagende functie op een school die zich kenmerkt door openheid, professionaliteit en een sterke betrokkenheid?

Kom werken bij De Sprienke!Functie:onderwijsassistent emb
Startdatum:18-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Respont via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Onderwijsassistent EMB Respont 18-11-2023

Bekijk ook andere vacatures