Vacature Specialist Ouderengeneeskunde

Specialist Ouderengeneeskunde in Goes

Specialist Ouderengeneeskunde

Locatie Diverse locaties

Aantal uur 24-36

Ervaring Ervaren

Opleidingsniveau WO

De functie

Als Specialist Ouderengeneeskunde binnen onze organisatie speel je een grote rol in het bieden van hoogwaardige medische zorg aan ouderen. Samen met een multidisciplinair team richt je je niet alleen op medische behandelingen, maar waarborg je ook een holistische benadering van de gezondheid van onze cliënten. Je voert medische onderzoeken uit, stelt behandelplannen op en coördineert de zorgverlening. We bieden zorg aan patiënten met somatische, psychogeriatrische, ELV-indicaties en hebben gespecialiseerde afdelingen, zoals gerontopsychiatrische zorg en zorg voor patiënte n met de ziekte van Parkinson. We werken aan een nauwere samenwerking met huisartsen in de regio en zijn sinds ruim een jaar een bevoegd opleidingshuis. In deze dynamiek zijn er volop uitdagingen die op jou wachten.

In een prettige en informele werkomgeving werk je samen met een hecht team bestaande uit 4 specialisten ouderengeneeskunde, 3 A(N)IOS en 2 PA's. Wegens aankomende pensionering kijken we uit naar een fijne nieuwe collega die in ons team past. Ben jij klaar voor deze uitdagende en betekenisvolle rol? We verwelkomen je graag!

Hoe ziet je dag er ongeveer uit?

's Morgens om 8u45 wordt de dag gestart met een overdracht tussen een verpleegkundige van het verpleegkundige interventie team en de aanwezige collega artsen en PA's. Na het inlezen van de rapportages in ONS over de cliënten waarvoor je verantwoordelijk bent, ga je op visiteronde. Tijdens je visites zie je je cliënten en stem je afspraken af met de verantwoordelijke zorgcoördinator of verzorgende. Je geeft medische opdrachten en voert medicatieaanpassingen uit. Hierbij word je ondersteund door de doktersassistenten. Verder neem je, samen met je collega's, deel aan een kwaliteit gerelateerde commissies en overige werkzaamheden. Er zijn structurele overlegmomenten zoals het medisch vakgroep overleg en het beleidsoverleg met de medisch . Wanneer nodig stem je af met je collega's, er is ruimte voor bespreking van casuïstiek. Samen met de medisch en je collega's bouw je mee aan de doorontwikkeling van de medische vakgroep binnen Zorggroep Ter Weel.

Jouw bagage

 • Je bent een geregistreerd Specialist Ouderengeneeskunde
 • Je bent betrokken, gedreven, ondernemend en flexibel
 • Jouw interesse binnen de ouderengeneeskunde is breed georiënteerd, waarbij affiniteit voor gerontopsychiatrie waardevol is, maar geen pré
 • Je hebt de wil om het verschil te maken in het leven van onze cliënten
 • Je beschikt over goede communicatieve (digitale) vaardigheden, bent in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer.

Wij bieden

 • Salaris conform de CAO VVT, FWG 75, max. € 9.256 bruto per maand bij een fulltime dienstverband
 • Een contract voor onbepaalde tijd
 • Een prettige, informele en uitdagende baan met vier collega Specialisten Ouderengeneeskunde
 • Een goede intercollegiale samenwerking met alle verpleeghuizen in Zeeland
 • Een aanbod op maat voor secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder: een eigen scholingsbudget, een mobiele telefoon, ruimte om zelf invulling te geven aan de functie en werktijden, korting op collectieve zorgverzekeringen, eindejaarsuitkering, korting op culturele uitstapjes en voordeel op een sport abonnement
 • Indien verhuizing vanwege afstand noodzakelijk is, zoeken we samen een tijdelijke huisvesting waarbij wij een deel van de kosten vergoeden
 • Mis je iets in de secundaire arbeidsvoorwaarden?

Herken je jezelf?

Dan horen wij graag van jou.

Opleiding tot Specialist Ouderengeneeskunde

Dan kunnen wij je een opleidingstraject bieden. We zijn namelijk een officiële opleidingsinstelling voor de opleiding Specialist Ouderengeneeskunde. Je krijgt begeleiding van één van onze artsen .

Functie:specialist ouderengeneeskunde
Startdatum:14-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:9256 – 9256
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zorgcentrum Ter Weel via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Specialist Ouderengeneeskunde Zorgcentrum Ter Weel 14-11-2023

Bekijk ook andere vacatures