Vacature Optometrist

Optometrist in Zeeland

Optometrist - Regio Zeeland

Fulltime / Parttime


Solliciteren

Wil jij echt iets anders doen als optometrist? Je elke dag bezighouden met optometrie in een team van ervaren en startende optometristen? Leren van elkaar en je elke dag blijven ontwikkelen? En een waardevolle bijdrage leveren aan het toegankelijker maken van optometrie en zoveel mogelijk klanten helpen met hun ooggezondheid?
Dat kan bij Specsavers! Lees verder wat wij jou kunnen bieden en maak een afspraak om eens een kijkje te komen nemen.

Wat jouw rol is

Met ons ooggezondheidsonderzoek kunnen klanten de gezondheid van hun ogen laten controleren in een van onze winkels. Doordat we de nieuwste technologie gebruiken, kunnen onze optometristen deze beoordeling op afstand te doen. Als optometrist richt je je alleen op de ooggezondheid van je klanten - commercie en zorg is bij ons strikt gescheiden.

Dit is wat jij concreet gaat doen:

 • Jij gaat de ooggezondheidsonderzoeken uitvoeren, beoordelen en de juiste triage maken. Daarvoor werk je afwisselend vanuit huis, vanuit ons servicekantoor in Maarssen of in onze winkels in de regio.
 • Je werkt samen met een team van ervaren en startende optometristen - waardoor er altijd iemand is om je vragen aan te stellen of meer van te leren.
 • Afhankelijk van jouw wensen en ervaringen, kun je naast het beoordelen van ooggezondheidsonderzoeken, ook optometrieconsulten doen in onze winkels, projecten ondersteunen of trainees begeleiden. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat je kunt doen bij Specsavers om meer te leren en je kennis en ervaring uit te breiden.
 • Je biedt voortreffelijke service, zodat je klanten graag terugkomen bij Specsavers.

Wie jij bent

 • Een gediplomeerd optometrist - of je nu net afgestudeerd bent of al jaren ervaring hebt.
 • Je beheerst de Nederlandse taal en bent in het bezit van de nodige diploma's en documenten om in Nederland te kunnen werken.
 • Je bent resultaatgericht, leergierig en wil snel veel ervaring opdoen.
 • Je bent flexibel en kunt zelfstandig werken. Ook durf je beslissingen te nemen en tijdig om hulp te vragen als je er even niet uitkomt.
 • Jij bent deskundig en deelt graag jouw kennis met je collega's in het team en de winkels.

Wat bieden wij je?

 • Een marktconform salaris.
 • Reiskostenvergoeding voor auto of openbaar vervoer.
 • Een laptop en telefoon voor zakelijk gebruik.
 • Lidmaatschap van de OVN.
 • Als je nog geen kwaliteitsregistratie hebt, dan helpen we je hier mee.
 • De mogelijkheid om deze functie zowel parttime als fulltime in te vullen. Je kunt deze functie uitstekend combineren met bijvoorbeeld een baan in een ziekenhuis of kliniek.
 • Een uitgebreid inwerkprogramma, een jaarlijks oogzorgcongres (Clinical Conference), online trainingsmodules waarvoor je KP-punten kunt halen, klinische ondersteuning door ervaren optometristen en regelmatig bijeenkomsten waarin je ervaringen en casussen met andere optometristen kunt delen.
 • Een internationaal netwerk met 5000 collega-optometristen.

Dit is een 'Great Place to Work!

Specsavers biedt gelijke kansen aan iedereen. Want onze mensen zijn allemaal verschillend, net als de klanten die we elke dag helpen. We behandelen iedereen eerlijk en creëren een plek waarin we verschillen respecteren en waarderen. En we weten dat we er alleen samen voor kunnen zorgen dat Specsavers een nog betere werkplek wordt.

Ben jij dit?
Super!

Solliciteren

Daarom heeft ons slimme, gepassioneerde en enthousiaste team als missie om zo veel mogelijk mensen toegankelijke oog- en hoorzorg te bieden. Als het gaat om technologie en service heeft Specsavers vaak voorop gelopen, en nu beginnen we aan ons volgende hoofdstuk waarin we toegankelijke gezondheidszorg naar al onze winkels brengen.

Contact

Heb je vragen of wil je gewoon meer informatie over deze baan?
Je kunt altijd contact opnemen met Georgina BroekenFunctie:optometrist
Startdatum:03-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Specsavers via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Optometrist Specsavers 03-11-2023

Bekijk ook andere vacatures