Vacature Pedagogisch Medewerker BSO

Pedagogisch Medewerker BSO in Zeeland

Pedagogisch Medewerker BSO

De Morgenzon is een gezellige locatie, midden in het dorp Zeeland in de gemeente Maashorst. Wij bieden een fijne plek voor kinderen van 0 t/m 12 jaar waar zij zicht kunnen ontwikkelen, gezellig kunnen spelen en ontdekken. Onze collega's van de BSO zorgen iedere dag weer voor een flinke dosis gezelligheid. Samen met de kinderen organiseren zij de meest uiteenlopende activiteiten en trekken er samen op uit. Heb jij al zin om hierbij te horen?

Dit ben jij

 • Vernieuwend in je vak en altijd op zoek naar nieuwe activiteiten
 • Samenwerken is helemaal jouw ding
 • Jij bent het met ons eens dat ieder kind een kansrijke toekomst verdiend en zet daarvoor graag een stapje extra
 • Jij inspireert de mensen om je heen of dit nu gaat om de kinderen, hun ouders of jouw collega's
 • Je hebt (bijna) een relevante opleiding afgerond. Check of jouw opleiding kwalificeert op http://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang

Dit doe jij
Voor onze toplocatie De Morgenzon zijn we op zoek naar een enthousiaste Pedagogisch Medewerker voor op onze BSO. Jij wil graag onderdeel zijn van een gezellig en gedreven team. Je gaat werken op onze oudste BSO groep met kinderen vanaf 8 jaar, bij voorkeur op dinsdag, donderdag en vrijdag. Samen met je collega's organiseer je allerlei leuke activiteiten, zoals een halloweentocht voor ouder en kind of een door de kinderen gemaakte kunsttentoonstelling in onze mooie centrale hal. Je mag daarbij zeker je creativiteit toepassen en nieuwe initiatieven aandragen. Daarbij worden niet alleen wij, maar vooral ook de kinderen blij van vele sportieve activiteiten. Jij weet de faciliteiten van ons gebouw en de omgeving hiervoor goed te gebruiken.

Het team bij De Morgenzon werkt graag met elkaar samen en houdt van de puntjes op de ï. Samen organiseren we fantastische activiteiten waarbij humor en deskundigheid voor het kind centraal staan. We bieden je mogelijkheden voor ongeveer 8 uren per week Wil je meer of juist minder werken? Onder het genot van een lekkere kop koffie gaat onze Ingrid graag met je in gesprek over jouw wensen.

Dit krijg jij

 • Een werkgever die de ontwikkeling van zowel de kinderen als van jou op één zet
 • Ondersteuning op de groep met een groepshulp, pedagogische coach en . Zo heb jij alle aandacht voor de kinderen en daarnaast krijg jij uren voor niet groep gebonden activiteiten.
 • Een brutosalaris volgens de cao Kinderopvang in schaal 6 tussen de € 2.385,- en € 3.192,- (o.b.v. 36 uur)
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract, deze zetten we na ongeveer 6 maanden om naar een vast contract bij wederzijds vertrouwen
 • Een eindejaarsuitkering van 3%, reiskostenvergoeding vanaf 5km, voordeel voor de opvang van jouw kinderen (voorrang wachtlijst/opvang tegen KOT-tarief)

Solliciteren? Graag!

Enthousiast geworden? Wij maken graag kennis met je! Laat een reactie achter en wij nemen snel contact met je op. Wil je meer informatie over de vacature neem dan gerust contact op met de , .Functie:pedagogisch medewerker bso
Startdatum:19-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2385 – 3192
Uren per week:8 – 8

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kanteel Kinderopvang via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Pedagogisch Medewerker BSO Kanteel Kinderopvang 19-11-2023

Bekijk ook andere vacatures