Vacature Psychologisch Medewerker (Volwassenzorg)

Psychologisch Medewerker (Volwassenzorg) in Goes

Psychologisch medewerker (volwassenzorg)

Goes

Psychologisch medewerker (volwassenzorg)

Beschrijving

Functie-informatie:
Uren: 12 uur
Dienstverband: jaarcontract met kans op verlening
Sluitingsdatum vacature: 31 oktober 2023
Het verrichten van neuropsychologisch- en intelligentieonderzoek onder supervisie van een GZ-psycholoog of klinisch (neuro)psycholoog bij een patiëntengroep die qua vraagstelling, problematiek en leeftijd (volwassen/ouderen) zeer heterogeen is samengesteld.
Zet de zorg centraal als psychologisch medewerker
Jij draagt bij door de jouw toegewezen patiënten te onderzoeken op de aard en ernst van de psychologische en/of cognitieve problematiek en op grond hiervan adviezen te geven aan de GZ-psycholoog. Jouw werk bestaat uit:
• Uitvoeren en uitwerken van (neuropsychologisch) onderzoek en het goed informeren van patiënten;
• Het uitvoeren van delen van de behandeling onder supervisie van de GZ-psycholoog en het deelnemen aan multidisciplinair overleg;
• Bevorderen van kwaliteit, zodanig dat je eigen kennis up-to-date is en er is bijgedragen aan onderzoek, beleid en ontwikkeling van de zorg op je eigen aandachtsgebied.
Sta midden in de maatschappij bij Adrz
De 'Zeeuwse' patiënt kwalitatief goede zorg, veiligheid en comfort bieden. Dat maken we bij Adrz mogelijk met 2.100 medewerkers, 220 medisch specialisten en 160 vrijwilligers. Waar en wanneer nodig staan we klaar voor onze patiënten. Van huisartsafspraken tot (super)specialistische zorg. En sinds 2017 is het Erasmus MC onze academische ruggengraat. Zo behouden we goede zorg in Zeeland.
Samenwerken is elkaar versterken. En zo denkt dit team binnen de afdeling Medische psychologie er ook over. Waar we altijd de beste zorg bieden voor onze patiënten, staan we ook voor elkaar klaar. Zo leggen we de focus op het onderzoeken en behandelen van patiënten binnen alle leeftijdscategorieën op indicatie van de medisch specialisten. Speerpunten binnen de volwassenzorg zijn neurologie, geriatrie, interne geneeskunde, oncologie, diabetes en pijngeneeskunde. De uitdaging voor de komende tijd is de zorg verder te borgen binnen bestaande en nog te ontwikkelen zorgpaden in Adrz.
Hoe jouw toekomstige collega's de sfeer beschrijven? Als collegiaal, informeel, professioneel en op elkaar ingespeeld.
Onmisbaar in de zorg
Betrouwbaar, gastvrij en volledig gericht op het bevorderen van het welzijn van de patiënt. Daar kan jij je helemaal in vinden als psychologisch medewerker. Helemaal wanneer je veel contact hebt met allerlei patiënten en voor hen rust creëert door oprechte aandacht. En daar komt nog bij dat je het best te beschrijven bent als een ervaren, zelfstandige collega die graag samenwerkt met zowel in- als externe behandelaars. Daarnaast heb je:
• minimaal een hbo diploma Toegepaste psychologie, bij voorkeur een wo-opleiding Psychologie.
• een pré is het hebben van ervaring in het afnemen van gangbaar (neuro)psychologisch testmateriaal, bij voorkeur in een ziekenhuissetting.
• goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden; je kunt op een heldere wijze patiënten instrueren over en tijdens onderzoek;
• sterke sociale vaardigheden; je weet met tact en invoelend vermogen patiënten te stimuleren en motiveren tijdens het onderzoek.
• het vermogen om te kunnen omgaan met situaties die emotioneel belastend zijn.
Zorgvuldig op jouw wensen afgestemd
Samen nemen we de verantwoordelijkheid voor de patiënt in Zeeland. En daar belonen we je als psychologisch medewerker bij Adrz uiteraard voor. Je krijgt bijvoorbeeld:
• een brutomaandsalaris tussen € 2.682 en € 3.642 (FWG 45) op basis van een 36-urige werkweek.
• een jaarcontract voor 12 uur met kans op verlenging.
• 8,33% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
• een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Reis je via de Westerscheldetunnel? Dan krijg je daar ook een vergoeding voor.
Werken in de zorg komt steeds dichterbij
Bij Adrz maken we zorg toegankelijk. En daar draag jij als psychologisch medewerker aan bij. Op de plek waar je hét gezicht bent voor jouw patiënten. Solliciteer dus zeker vóór 31 oktober 2023 En daarna?
1. ontvang je na de sluitingsdatum zo snel mogelijk een reactie van ons.
2. volgt een kennismakingsgesprek.
3. ontvang je een voorstel met de arbeidsvoorwaarden.
Laat het , , weten: of . Of wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de HR-collega's via of . Er is altijd een mogelijkheid voor een meeloopdag. We hopen je snel te verwelkomen in ons team.


Functie:psychologisch medewerker volwassenzorg
Startdatum:19-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:2682 – 3642
Uren per week:12 – 12

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Admiraal De Ruyter Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Psychologisch Medewerker (Volwassenzorg) Admiraal De Ruyter Ziekenhuis 19-10-2023

Bekijk ook andere vacatures