Vacature Servicemonteur

Servicemonteur in Goes

 • Redactie Terneuzen
 • 26-01-2024

Servicemonteur in Goes in Terneuzen

Vind jij het belangrijk dat de klant goed én op tijd wordt geholpen? Ben jij daarnaast handig in het oplossen van storingen en vind je het leuk eenvoudige labwerkzaamheden uit te voeren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Megamix Zeeland B.V. is producent van allerlei soorten metsel- en voegmortels. Vanuit de productielocatie in Goes wordt de mortel in silo's naar de bouwplaatsen in heel Zeeland getransporteerd. Samen met meer dan 45 zusterondernemingen vormt Megamix Zeeland BV het concern De Hoop Terneuzen.

Waar ga je werken?


Als servicemonteur zorg je ervoor dat de mortelsilo's op locaties bij klanten in heel Zeeland probleemloos werken. Je zorgt voor de juiste afstelling van de silo's, verhelpt (elektrische) storingen en pleegt onderhoud. Elektra is maar een klein gedeelte van je taken, maar als je hier wat van af weet is dat mooi meegenomen! Je neemt regelmatig monsters van de producten in de silo's bij de klanten, om de kwaliteit van te bewaken. Je voert de kwaliteitstesten uit op de productielocatie en rapporteert alles nauwkeuring. Je werkt samen met twee ervaren collega's, een bedrijfsleider en een chauffeur, waarmee je een intensief contact hebt. Vanzelfsprekend help je elkaar als dat nodig is.

Wie ben jij?


Je bent goed technisch onderlegd en je hebt bij voorkeur enige ervaring met het uitvoeren van eenvoudige kwaliteitstesten. Je bent daarnaast zelfstandig, nauwkeurig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Daarnaast heb je:

 • Een MBO-diploma, bijv. richting techniek.
 • De certificaten VCA en NEN 3140 of bent bereid deze te halen.
 • Een service- en klantgerichte instelling.
 • Bij voorkeur rijbewijs C met code 95, maar geen must.

Wat bieden wij?

 • Een goed salaris afhankelijk van relevante kennis en ervaring wat tussen de € 2700,- en € 2900,- bruto per maand ligt.
 • Een compleet ingerichte servicewagen om je werk goed te kunnen doen.
 • Smartphone van de zaak.
 • Diverse trainings- en opleidingsmogelijkheden.
 • Een goede werksfeer in een klein, professioneel team.

Functie: Servicemonteur bedrijfsinstallaties Startdatum: 25-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: 2700 - 2900 Uren per week: 32 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Werk en Vakmanschap Personeels B.V. en Organisatie B.V. via of . Of bezoek hun website https://www.werkenvakmanschap.nl/.

Deel de vacature:

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!Functie:servicemonteur
Startdatum:24-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2700 – 2900
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Werk en Vakmanschap via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Servicemonteur Werk en Vakmanschap 24-01-2024

Bekijk ook andere vacatures