Vacature Teamleider Schoonmaak

Teamleider Schoonmaak in Zeeland

Teamleider Schoonmaak

We zijn op zoek naar nieuwe schoonmakers en meewerkend voorwerkers die enthousiast zijn om de raadzaal, kantoren, sanitair en andere ruimtes schoon te maken binnen het stadhuis van Goes. Er zijn twee schoonmaakmomenten per dag van maandag tot en met vrijdag in het gemeentehuis van Goes. De ochtenddienst is van 07.00 tot 09.00 uur en de avonddienst is van 17.30 tot 20.30 uur, met een gemiddelde werkweek van 15 uur. De algemene schoonmaakwerkzaamheden vinden plaats in zowel de ochtend als de avond, terwijl je als meewerkend voorwerker alleen 's avonds wordt ingezet. Afhankelijk van je beschikbaarheid, kun je je werkuren als medewerkend voorwerker uitbreiden naar 25 uur per week door middagcontroles uit te voeren. Bel naar voor meer informatie of solliciteer direct via de knop!

Reageren?

Lijkt een afwisselende baan in de schoonmaak je leuk?

Naam Varisha Bangoer E-mail

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

De Teamleider Schoonmaak die we zoeken is verantwoordelijk voor:

  • Algemene schoonmaak werkzaamheden in een kantooromgeving.

Wat vragen wij van jou?

Ervaring als schoonmaker hoef je niet te hebben, tenzij je als voorwerker aan de slag wilt; Je hebt een dienstverlenende houding en een representatieve uitstraling; Jouw kennis van de Nederlandse taal is redelijk tot goed; Je vindt het leuk om zelfstandig of in teamverband te werken en je ziet werk liggen.

Wat hebben wij te bieden?

Een uurloon tussen de €13,83 - €15,82 per uur, afhankelijk van je kennis en ervaring; Gegarandeerd 8,5% cao loonsverhoging in het komende jaar; Zekerheid met een contract van 7 maanden en bij goed functioneren wordt dit verlengd; 26 vakantiedagen, een extra vrije dag op je verjaardag en 8% vakantiegeld; Eindejaarsuitkering van 5%, als je langer dan 6 maanden bij ons werkt; Opleidingen om je te ontwikkelen in je vakgebied; De nieuwste materialen en middelen in de professionele schoonmaak; Een goede pensioenregeling; Korting op verschillende zorgverzekeringen.

Ben je geïnteresseerd?

Wil je meer weten over deze functie dan kan je hiervoor contact opnemen met Varisha Bangoer, .
Solliciteren kan tot en met vrijdag 22 december 2023

Bij Asito werken we elke dag aan een betere leefomgeving.

Functie:teamleider schoonmaak
Startdatum:25-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:15 – 25

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Asito via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Teamleider Schoonmaak Asito 25-11-2023

Bekijk ook andere vacatures