Vacature Service Technicus Pest Control

Service Technicus Pest Control in Zeeland

Ben jij onze nieuwe Plaagdierbestrijder voor Regio Zeeland?

Als Service Technicus bij Anticimex ben je veel onderweg en heb je veel zelfstandigheid. Je werkt nauw samen met je regioplanner en gaat langs bij héél wat bedrijven achter de schermen. Niks rattenvanger van Hamelen, onze sector is de laatste jaren ongelooflijk getransformeerd, jij legt de focus op Integrated Pest Management (IPM) - datagedreven en duurzaam plaagdiermanagement. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten, werkt nauw met hen samen om potentieel ongedierte te monitoren en geeft hen preventie-advies op basis van jouw bevindingen.

Hoe ziet jouw dag eruit als IPM Service Technicus in regio Zeeland?

's Morgens vroeg vertrek je vanuit huis met een kop koffie, op weg naar jouw eerste klant voor de dag. Op basis van de flexibele dagplanning ga je langs bij jouw klanten uit de regio. Binnen deze planning is er vaak de vrijheid om jouw tijd zo efficiënt mogelijk in te delen, natuurlijk in overleg met de klant en jouw collega-planner.

Eenmaal bij de klant aangekomen luister je naar de klant, inspecteer je de verschillende ruimtes, bekijk je de historische data en controleer je de eventueel geplaatste lokazen/vliegenvangers. Ondertussen overleg je met jouw collega's en neem je de juiste maatregelen om het ongedierte te voorkomen en te beheersen.

Na jouw bezoek rapporteer je nog even de ondernomen acties in ons digitale registratiesysteem én overleg je met de klant over de situatie. Zowel jij als de klant zijn tevreden; op weg naar de volgende klant!

Aangezien ongedierte steeds nieuwe manieren vindt om ergens binnen te dringen, is creatief te werk gaan om dit te voorkomen en beheersen erg belangrijk. Handigheid, geen hoogtevrees en een stevige speurneus zijn dus een grote plus in deze job!

Eén ding kunnen we alvast beloven: geen enkele dag is dezelfde!

Ontdek of jij een geboren Service Technicus bent...

Is de plaagdierbeheersing een nieuwe wereld voor je en wil je eerst een (half) dagje meelopen om een goede indruk te krijgen? Dat kan! Neem dan ook contact op met de afdeling HR.

Wie zoeken wij?

  • Je bent woonachtig in provincie Zeeland;
  • Je beschikt over een rijbewijs B en bij voorkeur van een geldige VCA-basis (of bereid deze via ons te halen);
  • Je bent klantgericht, oplossingsgericht, sociaal communicatief vaardig en hebt een proactieve instelling;
  • In bezit van een vakbekwaamheidsdiploma Bestrijdingstechnicus (of bereid deze via ons te halen)

Een screening door de AIVD (VGB) is een verplicht onderdeel tijdens het onboardingproces.

Of bel

Wat bieden wij onze Plaagdierspecialisten?

Wij bieden onze collega's een uitdagende, afwisselende en zelfstandige functie in een groeiende organisatie met een prettige en informele sfeer.

  • Naast het marktconform salaris, kan je rekenen op een bedrijfswagen, telefoon en tablet . Daarbovenop wordt een projecttoeslag, consignatiedienstvergoeding én maaltijdvergoeding bij avonddienst toegekend.

  • In deze functie kan je ook rekenen op 25 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag en een aantrekkelijke pensioenregeling .

  • Bovendien stap je als Service Technicus in ons Anticimex leertraject waarbij je regelmatig nascholingen volgt en de mogelijkheid krijgt voor doelgerichte ontwikkeling .

Binnen de organisatie zijn er zowel verticale als horizontale doorgroeimogelijkheden door de vele specialisaties en domeinen waarin we actief zijn.

Anticimex blijft innoveren, dus dezelfde evolutie geldt voor de functies.

Anticimex Nederland werkt met 220 collega's vanuit 6 kantoren in Houten HQ, Lelystad, Epe, Beuningen, Breda en Schiphol-Rijk en is actief in 21 landen wereldwijd met ongeveer 9000 medewerkers.

Wil je meer weten over de vacature? Onze HR-afdeling is te bereiken per e-mail, via: of bel .Functie:service technicus pest control
Startdatum:13-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Anticimex via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Service Technicus Pest Control Anticimex 13-01-2024

Bekijk ook andere vacatures