Vacature Thuiswerken als klantadviseur

Thuiswerken als klantadviseur in Goes

Wil jij je verder verdiepen in de telecom wereld? En doe je niets liever dan de hele dag bellen met klanten? Ga dan aan de slag als klantadviseur bij Delta Fiber! Daar ga jij je skills verder ontwikkelen voor een lekker salaris van €13,27 per uur!

Wat bieden wij jou
 • 24, 32 of 40 uur per week
 • 2x per maand naar kantoor
 • Startsalaris van €13,27 per uur
 • Uitzicht op vast contract
 • Aan de slag bij dé glasvezelexpert van Nederland
 • Een hoop gezellige collega's!
Wie ben jij

Jij bent een echte belfanaat! Als klantadviseur ben jij altijd enthousiast om klanten te assisteren. Je hebt een interesse in telecom en glasvezel, hoewel ervaring en kennis geen absolute must zijn; motivatie is wat telt.

Voor de training ben je volledig beschikbaar gedurende 3 weken, waarin je al je Delta-kennis als klantadviseur gaat opdoen. Hier zijn enkele belangrijke zaken:

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • 2 avonden en 1 x in de 2 weken op zaterdag beschikbaar
 • 3 weken fulltime beschikbaar tijdens training die start op 8 januari
 • Bereid om 2 x per maand naar kantoor te reizen (Schiedam of Middelburg)
Wat ga je doen

Na de training ben je klaar om zelfstandig aan de slag te gaan. Je begint je dienst, start je computer op, zet je headset op en je gaat aan de slag! De eerste klant belt. Meneer Jansen heeft vragen over zijn factuur van afgelopen maand. Je zoekt even... Ja, probleem opgelost en de klant is tevreden! Dat geeft jou energie. Bij Delta Fiber voer je persoonlijke gesprekken, want er wordt niet gewerkt met een vast belscript. Veel vrijheid en afwisseling dus!

Waar ga je werken

Je gaat aan de slag bij Delta Fiber Nederland. DELTA Fiber is een Nederlandse telecomaanbieder voor consumenten en ondernemers. Samen met een andere aanbieder zijn zij grootste exploitant van glasvezelnetwerken in Nederland. Delta Fiber heeft twee grote kantoren in Schiedam en Middelburg. Ook hebben zij diverse winkels verspreid door Nederland. Fijne collega's, open communicatie en informele werksfeer. Klinkt goed toch?

Sollicitatie

#ALLESHIERISTEMPO Dus waar wacht je nog op?!
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via onze website www.tempo-team.nl. Vragen en/of opmerkingen? Bel of mail gerust! Wij zijn te bereiken op 0113308120 of via delta@tempo-team.nl. Voor een snelle procedure zorg je voor een referentie die wij kunnen bellen.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Thuiswerken als klantadviseur, Callcentermedewerker
Startdatum:09-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via delta@tempo-team.nl of 0113-308120. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Thuiswerken als klantadviseur Tempo-Team 09-10-2023

Bekijk ook andere vacatures