Vacature Verkoopmedewerker

Verkoopmedewerker in Goes

Verkoopmedewerker Goes

Parttime / (In overleg)

Verkoopmedewerker Goes

Uren In overleg Locatie Goes Website www.uffelenmode.nl Contact Solliciteren

Uffelen is al meer dan 70 jaar niet meer weg te denken uit de Nederlandse winkelstraten. Wat begon met één winkel in het centrum Delft, is uitgegroeid tot een modeketen met meer dan 40 vestigingen verspreid door heel Nederland.

Wij bieden een ruim assortiment dames- en herenmode, waaronder merken zoals PME Legend, State of Art, Gardeur, Expresso, Tommy Hilfiger en Opus. Daarnaast verkopen enkele Uffelen winkels ook kinderkleding en uiteraard is de webshop niet meer weg te denken uit ons bedrijf.

Bij ons staan de kernwaarden saamhorigheid, betrokkenheid, vertrouwen, transparantie en eigen initiatief centraal. Daarnaast streven wij naar ultieme klantenservice en een prettige werksfeer.

Wij verwachten dat je in de omgeving woont je werklocatie. Samen met jouw enthousiaste en gedreven collega's ga je voor successen en die worden ook gezellig met elkaar gevierd. Regelmatig worden er voor de winkels Uffelen wedstrijden bedacht waarmee de winnaars mooie prijzen kunnen verdienen of kunnen sparen voor een leuk teamuitje!

Verkoopmedewerker Breda (herenafdeling)

Breda In overleg Parttime

Verkoopmedewerker Helmond

Helmond In overleg ParttimeFunctie:verkoopmedewerker
Startdatum:28-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met van Uffelen Mode via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Verkoopmedewerker van Uffelen Mode 28-11-2023

Bekijk ook andere vacatures