Vacature Vrachtwagenchauffeur

Vrachtwagenchauffeur in Goes

Vrachtwagenchauffeur CE (parttime of fulltime)

Warehouse & Transport

Wil jij deel uitmaken van het leukste chauffeursteam van Nederland en verantwoordelijk zijn voor het op tijd leveren van pakketten? Dan is deze vacature iets voor jou! Rapaat Logistics B.V. is namelijk op zoek naar een Vrachtwagenchauffeur met CE rijbewijs en code 95.

GROOTSTE MUZIEKWINKEL VAN DE BENELUX

Dit is je kans om te werken bij de grootste muziekwinkel van de Benelux. Met twee kantoren, zes winkels en een 26.000 m2 groot warehouse waar drie automatische inpakmachines op volle toeren draaien om dagelijks duizenden pakketten klaar te maken voor muzikanten en andere muziekliefhebbers in heel Europa. Dat is meer dan een miljoen pakketten per jaar. Muziekinstrumenten, dj-gear, microfoons, speakers, disco-verlichting en meer: alles om muziek te maken.

WAT GA JE DOEN?

In het warehouse liggen tienduizenden producten op voorraad en per dag verplaatsen duizenden producten zich. Net binnengekomen van de leverancier bij Inbound, of net gekocht door de consument. De afdeling Warehouse zorgt ervoor dat deze processen soepel verlopen en de klant de bestelling op het juiste tijdstip ontvangt. Als vrachtwagenchauffeur ben jij een belangrijke speler in dit proces en zorg je ervoor dat onze pakketten op tijd bij distributiecentra aankomen en onze winkels bevoorraad worden. Je werkt 5 dagen per week en het betreffen dag diensten.

WAT JE HEBT

 • CE-rijbewijs en Code 95 (vereiste)
 • Ervaring met rijden van een trekker-oplegger.

WAT KRIJG JE VAN ONS?

 • Huisvesting in de buurt van Goes nodig? Vervoer en zorgverzekering erbij? Laat het ons weten, dan zorgen we ervoor.
 • Uitdagende baan
 • Prima salaris van 18,50 euro bruto per uur (schaal E, trede 6)
 • Pensioenregeling
 • Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen
 • Personeelskorting op het assortiment van Bax Music
 • Bedrijfsfitnessregeling
 • Gratis fruit op het werk

WAT IS BAX MUSIC?

Bax Music is een online muziekwinkel die actief is in Nederland, België, Frankrijk, Engeland, Duitsland, Italië, Spanje en Zweden. Met ruim een miljoen pakketten per jaar is Bax Music marktleider in de Benelux op het gebied van muziekinstrumenten, studio- en DJ-gear, podium-geluid en verlichting. Het hoofdkantoor zit in Goes. Daarnaast heeft Bax Music een kantoor in Amsterdam en winkels in Rotterdam, Amsterdam, Goes, Antwerpen, Apeldoorn en Brugge.

EN WAT IS RAPAAT LOGISTICS?

Binnenkomende producten inboeken, orderpicken, bestellingen inpakken, winkels bevoorraden, transport naar distributiecentra verzorgen, teruggestuurde producten verwerken en repareren, niets is te gek voor Rapaat Logistics. Rapaat verzorgt alle logistieke en technische werkzaamheden van Bax Music.

Meteen solliciteren? Vul het formulier hieronder in.

Vragen? Neem contact op.

Goes

32 uur, 40 uur

Goes

16 uur, 24 uur, 8 uur

Goes

16 uur, 24 uur, 32 uur, 36 uur, 40 uur

Solliciteer op de functie: Vrachtwagenchauffeur CE (parttime of fulltime)Functie:vrachtwagenchauffeur
Startdatum:30-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bax-shop.nl via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Vrachtwagenchauffeur Bax-shop.nl 30-09-2023

Bekijk ook andere vacatures