Vacature Werkvoorbereider

Werkvoorbereider in Goes

Krijg jij energie van het voorbereiden van projecten in de bouw- en civiele constructiesector? Dan is dit de perfecte plek voor jou. Onze projecten variëren van damwandconstructies tot kunstwerken en unieke bouwvormen. Als Werkvoorbereider is jouw eigen inbreng essentieel, en het zoeken naar innovatieve ontwerpoplossingen is voor jou vanzelfsprekend. Mis deze kans niet om deel uit te maken van dit enthousiaste bedrijf in Goes.

Wat worden je voorwaarden als Werkvoorbereider?

Jouw toekomst begint met aantrekkelijke voorwaarden die jouw groei en ontwikkeling ondersteunen. We bieden niet alleen een competitief salaris, maar ook mogelijkheden voor training en certificering om jouw vaardigheden verder te verbeteren. Je wordt onderdeel van een inclusieve cultuur waarin diversiteit wordt gewaardeerd, en je krijgt de kans om bij te dragen aan opwindende projecten die de branche transformeren.

 • prettige werksfeer met een no-nonsens mentaliteit

 • een eigen regio met gezellige collega’s

 • een uitdagende rol waarin je jezelf kan ontwikkelen tot projectleider

 • maar liefst 40 vrije dagen

 • een salaris van €2.700 tot €3.300

 • 89% van onze professionals krijgt binnen 1,5 jaar een vast contract

 • tot €2000,- opleidingsbudget

Wie ben jij?

Onze zoektocht naar de ideale Werkvoorbereider begint met het identificeren van de vereisten die van cruciaal belang zijn om de hoogste kwaliteitsnormen te waarborgen in al onze projecten. We zijn op zoek naar professionals die een sterke technische basis hebben, bij voorkeur met een afgeronde opleiding in civiele techniek, werktuigbouwkunde of een verwant vakgebied. En we waarderen ervaring in soortgelijke functies. Bekijk hieronder de opsomming van de vereisten:

 • een afgeronde MBO, HBO opleiding in de civiele techniek, built environment of bouwkunde

 • een goede beheersing van de Nederlands taal

 • VCA-Vol of bereid deze te halen

Wat ga je doen als Werkvoorbereider?

Als startend Werkvoorbereider Civiel ben je allround bezig met projecten. Je zorgt ervoor dat de verschillende projecten waaraan je werkt van A tot Z tijd- en budget technisch kloppen. Daarnaast zal je voornamelijk bezig zijn met:

 • het opstellen van offertes en het voorbereiden van zowel inkoop als uitbesteding

 • je bent verantwoordelijk voor zowel de voorbereiding als voor de voortgang van projecten

 • het in de gaten houden van tijd, budget, kwaliteit en veiligheid

 • anticiperen op calamiteiten en met je creatieve skills een oplossing zoeken

Organisatie

Met een onwrikbare toewijding gaat deze organisatie elke uitdaging aan en zet alles in het werk om projecten succesvol af te ronden. Met een indrukwekkende geschiedenis van 30 jaar hebben ze zich gespecialiseerd in woningbouw, industrie, utiliteit en civiele projecten. Als een echt familiebedrijf hechten we veel waarde aan onze werknemers en creëren we een werkomgeving waarin ieders ontwikkeling centraal staat. Hier, te midden van een team dat gedreven is door passie en professionaliteit, ervaar je niet alleen een stimulerende werkomgeving maar ook een warme bedrijfscultuur. Sluit je aan bij ons, waar succes en groei hand in hand gaan!

Werksfeer

Bij ons staat een dynamisch team van zowel jonge als ervaren professionals klaar om jou te verwelkomen. De diversiteit binnen de groep zorgt voor een inspirerende werkomgeving, waar leergierige techneuten samenkomen. Als collega maak je deel uit van een groep die niet alleen samenwerkt, maar ook geniet van gezamenlijke activiteiten. Onlangs hebben we bijvoorbeeld gezamenlijk deelgenomen aan een hardloopwedstrijd van 5 km, waarbij we geld hebben ingezameld voor een stichting. Op deze manier dragen we niet alleen bij aan de maatschappij, maar versterken we ook onze teamgeest. Join us and be part of the adventure!Functie:cad-tekenaar-werkvoorbereider civiele techniek
Startdatum:29-02-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2700 – 3300
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Connetix via m.dewinter@connetix.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://connetix.nl.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Werkvoorbereider Connetix 29-02-2024

Bekijk ook andere vacatures