Vacature Werkvoorbereider GWW

Werkvoorbereider GWW in Goes

Je krijgt een brede rol voor de kiezen, met veel input & verantwoordelijkheid in je werkzaamheden. Je verzorgt de projectplanning, regelt benodigde vergunningen, ben het contactpunt voor leveranciers & onderaannemers en vertaald de plannen naar een uitvoerbare methode voor de uitvoerende collega’s. je rapporteert hierin aan de projectleiding.

Ook zorg je voor correcte verwerking van projectgebonden stukken, verricht je waar nodig diverse calculaties en valt een stuk kostenbewaking onder je takenpakket. Waar nodig, ondersteun je de uitvoering en ben je geregeld te vinden op projectlocaties omtrent de voortgang en bij bouwvergaderingen.

  • Contactpunt interne & externe belanghebbenden
  • Opstellen projectplanning
  • Voortgangsbewaking projecten
  • Bewaking financiële voortgang


Functie:Werkvoorbereider GWW
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via r.fraiponts@eminentgroep.nl of 06 - 18 73 36 06. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Werkvoorbereider GWW Eminent Groep 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures