Vacature Woningassistent

Woningassistent in Zeeland

Woningassistent


MBO Goes

Goes

8-16 uur, onbepaalde tijd LVB

Grijp nu je kans om bij Eigenz te werken als woningassistent! Deze functie biedt een unieke gelegenheid om een positief verschil te maken in het leven van mensen met een (licht) verstandelijke beperking, en dat alles terwijl jij je passie voor zorg en welzijn in de praktijk brengt.

Wat ga je doen?
Je begint je dag met een positieve instelling, klaar om samen met cliënten hun woonomgeving een frisse uitstraling en een stralende glans te geven. Omdat je het samen doet ben je niet alleen aan het schoonmaken, maar geef je ook ondersteuning aan cliënten bij hun dagelijkse taken. Hierdoor leren ze zelfstandig taken uit te voeren en te genieten van een comfortabele en schone leefomgeving. Naast de schoonmaak taken ondersteun je de ouder wordende cliënten ook bij ADL taken. Het samen uitvoeren van de taken creëert een band met de cliënten en geeft voldoening aan je werk. Het werk is heel afwisselend omdat de ondersteuningsvragen bij elke cliënt verschillend zijn.

Naast de bovengenoemde taken beheer je samen met de twee andere woningassistenten ook het Trefpunt, de gemeenschappelijke ruimte op de Evertsenstraat. Je doet de boodschappen en zorgt ervoor dat dit een gezellige en gastvrije plek is voor cliënten om elkaar te ontmoeten. Hoeveel afwisseling wil jij nog hebben?

Waar ga je werken?
Eigenz is de extramurale tak van Zuidwester en biedt ondersteuning en begeleiding aan volwassenen, jongeren en kinderen met een (licht) verstandelijke beperking in hun eigen (thuis)omgeving. Soms in combinatie met psychiatrische problematiek. Ook mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) kunnen bij Eigenz terecht. Eigenz is actief in de regio's Zuid-Holland, Zeeland en Brabant en voor ons team in Zeeland zijn we op zoek naar versterking bij de huishoudelijke werkzaamheden bij een aantal van onze cliënten.


 • Je hebt affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking.
 • Je hebt een opleiding op minimaal mbo niveau 2, richting zorg en welzijn.
 • Je bent beschikbaar op maandag.
 • Je kunt prima samenwerken met collega's en zelfstandig werken is geen enkel probleem.
 • Je bent vaardig in schoonmaken en handig met klusjes in huis en tuin.

Dit is wat we jou bieden
Naast een leuke baan krijg je er nog meer voor terug:

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Een salaris van maximaal € 2.911,- bruto per maand (FWG-schaal 25, CAO gehandicaptenzorg).
 • Een eindejaarsuitkering van ruim 8%, een fietsplan en bedrijfsfitness zijn o.a. onderdeel van je arbeidsvoorwaarden.
 • Zuidwester hecht veel waarde aan jouw persoonlijke en professionele groei, dus je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Dit is wie wij zijn en daar zijn we trots op!
Wij zijn Zuidwester. In het Zuidwesten van Nederland een grote zorg- en dienstverlener voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel of stoornis in het autisme spectrum. Onze ruim 1600 s werken met hart en ziel voor hen. Onze missie: perspectief op waardevol leven en zinvol werk, in een veilige omgeving, waarin leren en ontwikkelen centraal staat voor cliënt én !

Past Zuidwester bij jou en jij bij Zuidwester?
Wil je graag werken bij een organisatie waar leren voorop staat? Solliciteer dan vóór 5 december. Eerst meer weten over deze functie? Bel of WhatsApp dan met ( Eigenz) via of Karen Noordhoek (Zorgmanager) via . Kijk voor meer informatie over Eigenz op www.eigenz.org .
Functie:woningassistent
Startdatum:28-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2911 – 2911
Uren per week:8 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuidwester via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Woningassistent Zuidwester 28-11-2023

Bekijk ook andere vacatures