Vacature Zorgcoördinator

Zorgcoördinator in Goes

Zorgcoördinator Abbekinderspark

Locatie Goes

Aantal uur 28-32

Ervaring > 2 jaar

Opleidingsniveau Niveau 4 of 5

De functie

Eén van de afdelingen binnen Ter Weel Goes is het AbbekindersPark, dit is een gespecialiseerde Parkinsonafdeling waar 16 cliënten met de ziekte van Parkinson verblijven.

Werken als Zorgcoördinator op de Parkisonafdeling is afwisselend en uitdagend, geen twee cliënten zijn hetzelfde. Je stimuleert de cliënten met Parkinson om zoveel mogelijk zelfstandig te blijven doen. Dit doe je in een team, waarvan ook paramedici en de specialist ouderengeneeskunde onderdeel uitmaken. Natuurlijk betrek je ook de mantelzorgers van jouw cliënt nauw bij je werk. Zo wordt op de afdeling structuur geboden aan cliënten in een kleinschalige woonvorm. Er worden dagelijks beweegactiviteiten aangeboden en er wordt nauw samengewerkt in een multidisciplinair team.

Jij bent degene die de cliënten binnen het team goed leert kennen. Je zorgt ervoor dat het zorgproces soepel verloopt door coördinatie, facilitering en ondersteuning. Dit zorgt ervoor dat het zorgaanbod precies aansluit op wat de cliënten nodig hebben en willen. Bovendien houd je in de gaten dat de zorg die wordt geleverd voldoet aan de kwaliteitsnormen en binnen de vastgestelde grenzen voor kwaliteit, continuïteit en productie blijft.

Je werkt nauw samen met je directe collega's en daarnaast met de teamcoaches, kwaliteitsverpleegkundigen en de coördinator welbevinden om alles in goede banen te leiden. Samen met het team stem je af en maak je afspraken met de zorgondersteuning over welke ondersteuning en middelen de teams nodig hebben. Je neemt ook deel aan de begeleiding, verzorging en/of behandeling op de afdeling waar de cliënten verblijven. Ongeveer de helft van de tijd ben je zelf actief betrokken bij de directe uitvoering van zorg.

Vind jij het een uitdaging om zorg te verlenen die zo goed mogelijk aansluit bij deze wensen en behoeften? Zorg jij ervoor dat cliënten zich veilig en vertrouwd voelen binnen AbbekindersPark? Dan zijn we op zoek naar jou!

Dit ben jij

 • Doorzettingsvermogen: Je hebt doorzettingsvermogen nodig bij het coördineren en uitvoeren van zorg, vooral wanneer complexe situaties zich voordoen.
 • Praktisch en gestructureerd werken: Het vermogen om praktisch en gestructureerd te werken is van groot belang bij het opstellen en coördineren van zorgplannen. Ook is het essentieel voor hygiënisch werken bij het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen.
 • Empathisch vermogen: Het vermogen om je in te leven en aan te sluiten bij de beleving en context van medewerkers in de teams en andere betrokken partijen is noodzakelijk voor effectieve communicatie en samenwerking.
 • Rolbewustzijn: Het hebben van een sterk bewustzijn van je rol is van cruciaal belang om vanuit een coördinerende positie te blijven handelen en leiding te geven aan het zorgproces.
 • Reflectief vermogen: Je moet in staat zijn om continu te leren en te verbeteren, waarbij je je eigen prestaties en processen regelmatig onder de loep neemt.
 • Integriteit: Vanwege het werken met persoonlijke gegevens van cliënten is integriteit een vereiste. Je moet zorgvuldig omgaan met vertrouwelijke informatie en ethisch handelen staat voorop.

Jouw bagage

 • Je hebt minimaal een MBO Verpleegkunde diploma (niveau 4) of een diploma Verzorgende IG. Daarnaast heb je aanvullend een diploma GVP en/of EVV
 • Je bent geregistreerd in het kwaliteitsregister.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring/affiniteit voor cliënten met Parkinson
 • Je bent flexibel en bereid om in wisselende diensten te werken
 • Je beschikt over de vaardigheden om met de benodigde ICT-programma's te werken die nodig zijn voor de uitvoering van de functie.

Wij bieden

 • Als Zorgcoördinator word je ingeschaald in FWG 45 conform de CAO VVT, met een maximaal bruto maandsalaris van €3.754,41 op basis van een fulltime dienstverband.
 • Een uitdagend baan met een vast dienstverband voor 28-32 uur per week.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief eindejaarsuitkering en vakantiegeld.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Meerkeuze arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld voor het aankopen van een fiets en het uitruilen van reiskosten.
 • Bedrijfsfitness en gratis sporten op de werklocatie.
 • Een goede pensioenregeling.

Herken jij jezelf?

Solliciteer dan via de website. Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met () op telefoonnummer of per mail naar: .Functie:zorgcoördinator
Startdatum:30-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:28 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zorgcentrum Ter Weel via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Zorgcoördinator Zorgcentrum Ter Weel 30-11-2023

Bekijk ook andere vacatures