Vacature Aankomend Accountant

Aankomend Accountant in Goes

Wij zoeken een

Aankomend accountant

In Goes

Wat vragen we van je?

  • Afgeronde accountancy-opleiding

  • Ingeschreven in het NBA-register

  • Coachen en meedenken

Wat krijg je van ons?

  • Flexibele werktijden

  • 33 vakantiedagen en als dat niet genoeg is, kun je er nog 5 bijkopen

  • Regie over je loopbaan

  • Diverse opleidingsprogramma's

Zoek jij een kansrijke baan als aankomend accountant of ben je beginnend beroepsoefenaar? Bij ABAB Goes vind je een inspirerende werkomgeving die mooie kansen geeft om te groeien en te ontwikkelen. Vanaf ons kantoor in Goes werk je met innovatieve en uitdagende klanten in Zeeland. We coachen en begeleiden je om je eigen accountantsportefeuille op te bouwen én je tekeningsbevoegdheid te krijgen. Dit alles op je eigen tempo, we kiezen hier voor maatwerk.

Jouw werk als aankomend accountant in het kort

Samen met een team van enthousiaste professionals werk je aan innovatieve projecten voor diverse klanten in Zeeland. Je komt in een jong, en ambitieus team terecht waar je alle kansen krijgt om te excelleren in je carrière. We waarderen eigen inbreng en ondersteunen je op je pad naar een eigen accountantsportefeuille. Samen bouwen we aan een mooie toekomst in Zeeland.

• Je coacht en begeleidt assistent-accountants bij financiële administratie en jaarrekeningprocessen.

• Als eindverantwoordelijke waarborg je de kwaliteit van dossiers en werkzaamheden van je team.

• Mogelijkheid om tekeningsbevoegdheid te behalen en je eigen klantenpakket te beheren.

• Je voorziet klanten van waardevol advies op basis van financiële ontwikkelingen.

• Je begeleid en adviseert klanten op locatie t.a.v. financiële processen en werkzaamheden.

• Je werkt nauw samen met andere ABAB-specialisten om klanten de beste dienstverlening te bieden.

Jouw dag

Na een gezellig praatje met een collega begint jouw werkdag. Je controleert de taken van assistent-accountants. Als je bij een van de klanten een opvallend hogere winst ziet, maak je aantekeningen om dit tijdens de jaarrekeningbespreking onder de aandacht te brengen. Later op de ochtend bezoek je een klant om de toekomstplannen te bespreken op basis van verwachte resultaten.

Je luncht met je collega's en daarna heb je een overleg met de manager Accountancy. Samen nemen jullie de tijd om opdrachten, klanten en medewerkers met extra aandacht te bespreken. Daarna bereid je je voor op het teamoverleg van morgen waarin vaktechnische ontwikkelingen centraal staan. Aan het einde van de dag voer je een coaching gesprek met een van de jonge professionals in je team. Je helpt met plannen voor een goede balans tussen werk, opleiding en privé.

Jouw profiel

Je hebt een afgeronde accountancy-opleiding op zowel bachelor niveau en je bent ingeschreven in het NBA-register of je bent in de laatste fase van het afronden van je praktijkopleiding. Jouw solide vaktechnische kennis en jouw vermogen om uiterst nauwkeurig te werken zijn van groot belang voor deze rol. Daarnaast ben je niet alleen een accountant, maar ook een coach en motivator. Je deelt graag je kennis en ervaring met anderen én je hebt de vaardigheid om collega's te inspireren en te ondersteunen bij het verwezenlijken van hun plannen en ideeën. Ben je ook nog een communicatief sterke professional met een eerlijke en open houding? Dan moeten we echt een keer kennis maken!

Wat wij je bieden

Bij ABAB draait het om mensen, om jou. Daarom bieden we je een goed salaris (€ 3.739 tot € 5.341 bruto per maand op basis van 40 uur per week. Het daadwerkelijke salaris en groeiperspectief naar een hogere schaal is afhankelijk van je ervaring en niveau.)) en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt 33-38 vakantiedagen, de mogelijkheid om hybride te werken én flexibele werktijden. Wij vinden het belangrijk dat je een goede balans hebt tussen werk en privé. Je krijgt een aantrekkelijke winstdelingsregeling en een uitstekende studiekostenregeling. Je talenten ontwikkel je via de ABAB Academie en diverse opleidingsprogramma's en cursussen.

Iets voor jou?

Heb je de baan gevonden die bij je past? Solliciteer dan direct! Of neem contact op voor meer informatie.

Functie:aankomend accountant
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3739 – 5341
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ABAB via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Aankomend Accountant ABAB 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures