Vacature Allround Medewerker Bediening

Allround Medewerker Bediening in s-Heer Arendskerke

Allround medewerker bediening

24-38 uur

Moet je er niet aan denken? Van die saaie kantoordagen die elke dag hetzelfde zijn? Wij ook niet! Bij Klok'uus komt er iedere dag iets nieuws op jouw pad. Jij wil leven in de brouwerij! Juist wanneer iedereen met zijn handen in het haar zit, kom jij tot de beste inzichten.

Functie
Als bedieningsmedewerker werk jij in een team van 30 collega's. Jouw leidinggevende is elke dag aanwezig maar jij kunt lekker zelfstandig aan de slag. Samen zorg jij ervoor dat gasten een onvergetelijke dag hebben en vertrekken met een lach! Dit doe je door:

 • Bestellingen op te nemen en deze naar tafel te brengen;
 • Voor schone en opgeruimde tafels te zorgen;
 • Zelfstandig onverwachte situaties op te lossen. Is de taart op? Kan ranja gevallen? Terras zit vol en er komt een bui aan? Allemaal situaties die jij met gemak kan oplossen zonder dat gast doorhad dat er iets mis was;
 • Het inwerken van collega's, je kunt ze met jouw vakkennis helpen met groeien en zetten daardoor hun beste beentje voor;
 • Wel van wanten te weten! De tafels zijn leeg en de glazen vol. Daar prik jij zo doorheen! Jij veegt hier en daar wat etensresten weg, zet even een parasol recht en weet het meteen als iemand jouw aandacht nodig heeft.

Jouw werkplaats bestaat uit ons grote restaurant (400 stoelen) en terras (350 stoelen). Hier werk jij samen met een jong team. Door zelf initiatief te tonen hou jij de lijntjes kort. Daardoor weet je altijd waar je aan toe bent en kan jij door!


Ons doel is om zoveel mogelijk geluksmomenten te creëren. Zowel voor de gast, als voor onze medewerkers. Visie: "Alles voor een puur geluksmoment!

"

Wat hebben wij van jou nodig?
Doordat jij zelfstandig aan de slag gaat, verwachten wij dat je 1 jaar ervaring hebt in een soortgelijke functie. Je verrast ons wanneer nauwkeurig aan de slag gaat in je werk, maar wat we vooral graag zien, is dat jij wel van aanpakken weet! Jij;

 • Hebt VMBO/MBO-niveau 3 werk- en denkniveau;
 • Spreekt en schrijft Nederlands (B1) en Engels (A2) bonuspunten voor Duits!;;
 • Je kunt met Windows en Android werken.

Wat wij doen voor jou:
Hard werken wordt door ons goed beloond! Wij bieden:

 • Een salaris tussen de €2.052,36 en €2.524,17 euro (o.b.v. 38 uur), met 8% vakantiegeld, pensioenregeling, reiskostenvergoeding (0,21 ct p/u) en fooi op basis van je gewerkte uren.
 • Contract van minimaal 6 maanden of een vast contract.
 • Geluksmomenten! Elk jaar organiseren wij verschillende borrels, 2 personeelsuitjes en een studiedag waarbij we verschillende rondleidingen krijgen van interessante bedrijven.
 • Flexibele werktijden en -dagen: werk jij het liefst fulltime in 4 dagen? Dat kan. Wil jij vaste vrije dagen? Ook mogelijk. Wij denken graag met je mee!
 • Avondeten uit eigen keuken en korting op eigen consumpties in ons restaurant.
 • Wil jij graag extra kennis opdoen? Jij krijgt van ons veel vrijheid om externe cursussen en/of trainingen te volgen. BHV en SVH zitten hier standaard bij inbegrepen.
 • Doorgroeimogelijkheden naar assistent-manager.

Klok'uus

Wissekerkseweg 6
4458 SH 's-Heer ArendskerkeFunctie:medewerker bediening
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2052 – 2524
Uren per week:24 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Speelboerderij 't Klok'uus via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Allround Medewerker Bediening Speelboerderij ’t Klok’uus 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures