Vacature Anesthesioloog-pijnspecialist

Anesthesioloog-pijnspecialist in Goes

Anesthesioloog-pijnspecialist

Solliciteer op deze job

Waar ben je naar op zoek?

Anesthesioloog-pijnspecialist

  • Academisch
  • Goes
  • Medisch Specialist & Arts

Anesthesioloog-pijnspecialist

Beschrijving

Het Centrum voor Pijngeneeskunde Adrz heeft een vacature voor

Anesthesioloog-pijnspecialist (0,6-1,0 fte)

Functie-inhoud
U bent werkzaam als Anesthesioloog-pijnspecialist op het Centrum voor Pijngeneeskunde Adrz (minimaal 0,6fte).

Werkomgeving
Het Centrum voor Pijngeneeskunde is een multidisciplinaire afdeling die zich richt op acute, chronische en oncologische pijn en palliatieve zorg. Naast patiëntenzorg is opleiding, onderwijs en onderzoek van belang.

Baanbrekend werken, grenzen verleggen en vooroplopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. Bij ons werken denkers die doen. Gedreven aanpakkers die met veel verstand van zaken werken aan het verbeteren en vernieuwen van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen.

Profiel
Inschrijving in het register Anesthesioloog-pijnspecialist is gewenst. Uitdrukkelijk worden ook Anesthesiologen (in opleiding) die nog niet beschikken over een inschrijving in dit register, maar die ambitie hebben een inschrijving te verwerven middels aanvullende opleiding uitgenodigd te reflecteren. Goede contactuele eigenschappen, zowel in omgang met patiënten, collegae als overige medewerkers zijn een voorwaarde.

Wat bieden wij
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de AMS-regeling. Wij bieden een veilige inwerkperiode. Een benoemingscommissie van de Vereniging Medische Staf Adrz maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Inlichtingen
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Dr. C.W.J. van Tilburg, Anesthesioloog-pijnspecialist en medisch coördinator of mevr. , snijdend, via telefoonnummer of e-mail adres .

Solliciteren

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling.


Lees volledige vacature

Om je alvast goed voor te bereiden op je start in ons ziekenhuis, nodigen wij je uit om deel te nemen aan ons online introductieprogramma.Functie:anesthesioloog pijnspecialist
Startdatum:04-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Admiraal De Ruyter Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Anesthesioloog-pijnspecialist Admiraal De Ruyter Ziekenhuis 04-02-2024

Bekijk ook andere vacatures