Vacature Bestuurslid

Bestuurslid in Goes

Bestuurslid gezocht!

Het bestuur is dringend op zoek naar een nieuw bestuurslid.

Iemand die van dieren houdt, maar ook ervaring en kennis heeft van met name beheer gebouw en terrein. Hij/zij adviseert het bestuur en onderhoudt contacten met beheerders, de gemeente en aannemers.
Iemand met voldoende vrije tijd om 1x per maand te vergaderen, en de daarbij komende werkzaamheden uit te voeren.

Geïnteresseerden kunnen een email sturen naar het asiel, met daarin wat meer informatie over werkervaring, interesses e.d. Ons mailadres is

Het bestuur is dringend op zoek naar een nieuw bestuurslid. Iemand die van dieren houdt, maar ook ervaring en kennis heeft van met name beheer gebouw en terrein. Hij/zij adviseert het bestuur en onderhoudt contacten met beheerders, de gemeente en aannemers.Iemand met voldoende vrije tijd om 1x per maand te vergaderen, en de daarbij komende werkzaamheden uit te voeren. Geïnteresseerden kunnen een email sturen naar het asiel, met daarin wat meer informatie over werkervaring, interesses e.d. Ons mailadres is Ook voor meer informatie kunt u ons mailen. https://www.dierenasielgoes.nl/nieuws/nieuws/50/bestuurslid-gezocht!.html


tel:
e-mail:Functie:bestuurslid
Startdatum:08-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5653 – 8080
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Dierenasiel De Bevelanden via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Bestuurslid Stichting Dierenasiel De Bevelanden 08-03-2024

Bekijk ook andere vacatures