Vacature Docent Algemeen Vormend Onderwijs

Docent Algemeen Vormend Onderwijs in Goes

Over de functie

Als instructeur Algemeen Vormend Onderwijs (AVO) vervul je een sleutelrol in het onderwijzen van diverse vakken, zoals Nederlands, Engels, rekenen en burgerschap. Je passie is gericht op de persoonlijke ontwikkeling van de leerlingen, waarbij je de unieke behoeften en benaderingen van elke student erkent. Je valt op door je aanpassingsvermogen om je lessen te moduleren naar deze diversiteit. Met voortreffelijk klasmanagement weet je als docent AVO een positieve discipline in het klaslokaal te handhaven. Je zelfverzekerde houding en uitstekende pedagogische en didactische vaardigheden stellen je in staat om de leerlingen op een effectieve manier te begeleiden.

Dankzij sterke samenwerkingsverbanden die Maandag® heeft opgebouwd met scholen door het hele land, kunnen wij een breed scala aan opdrachten aanbieden. Of je nu streeft naar werkstabiliteit of nog steeds bezig bent met het ontdekken van de ideale school en doelgroep, Maandag® biedt talloze mogelijkheden. Bij Maandag® kun je zowel op jaarbasis als op basis van een vast contract werken. Werk je op contract bij Maandag®, dan kun je diverse opdrachten oppakken, zowel voor langere als kortere periodes, afhankelijk van jouw voorkeuren. Op deze manier kun je een kijkje nemen binnen verschillende scholen en typen onderwijs. Of je nu aan het begin van je carrière staat of juist overweegt een switch te maken in je huidige loopbaan, deze aanpak biedt de kans om te ontdekken wat het beste bij jou past.

Heb je nog vragen of wil je even contact? Ik ben bereikbaar via de app of telefoon: 06 14 60 62 64. Liever mailen? Ik zie je mail graag tegemoet: steffy.kourtakis@maandag.nl.

Functie eisen

Wat heeft Maandag® jou te bieden?

  • Een salaris conform de CAO Voortgezet Onderwijs, variërend tussen €3.301,00 en €5.862,00 bruto op basis van een 40-urige werkweek;
  • Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer zonder een maximum, of de mogelijkheid tot het gebruik van een leaseauto;
  • Een 13e maand, vakantiegeld van 8,33%, en een pensioenregeling;
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling via onze eigen Maandag® Academy;
  • Zowel de accountmanager als ikzelf bieden persoonlijke begeleiding om de communicatie efficiënt te houden, zaken te coördineren en uiteraard om voor je klaar te staan!

Over het bedrijf

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met het werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij jouw capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin jij jouw talent kunt benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan breng je elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Heb je zin om dingen aan te pakken. En krijg je dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag. Kies je voor Maandag®, dan kies je voor warm en persoonlijk contact.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent Algemeen Vormend Onderwijs die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Onderwijsgevenden speciaal onderwijs
Startdatum:07-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3301 – 5862
Uren per week:16 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via steffy.kourtakis@maandag.nl of 616406264. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Docent Algemeen Vormend Onderwijs Maandag 07-03-2024

Bekijk ook andere vacatures