Vacature Docent Duits

Docent Duits in Goes

Over de functie

Als docent Duits inspireer je leerlingen en creëer je een levendige leeromgeving. Je neemt hen mee op een ontdekkingsreis door de diepten van de Duitse taal en cultuur. Met creatieve leermethoden en diverse leermiddelen maak je het leerproces boeiend. Je fungeert niet alleen als docent maar ook als mentor, waarbij je individuele groei bevordert en zelfvertrouwen in de Duitse taal stimuleert. Door interactieve discussies en innovatieve technologieën maak je elke les inspirerend en houd je de interesse van de leerlingen vast. Als docent Duits ben je een bron van kennis en een gids die leerlingen aanmoedigt om de liefde voor de Duitse taal en cultuur te omarmen.

Dankzij solide samenwerkingen met scholen door het hele land, heeft Maandag® een divers aanbod aan opdrachten beschikbaar. Of je nu op zoek bent naar stabiliteit in je werk of nog aan het verkennen bent welke school en doelgroep het beste bij je passen, bij Maandag® zijn er verschillende mogelijkheden. Je hebt de optie om zowel op jaarbasis als op basis van een vast contract te werken. Als je op contract bij Maandag® bent, kun je diverse opdrachten oppakken, zowel voor langere als kortere periodes, afhankelijk van jouw voorkeuren. Dit biedt je de kans om verschillende scholen en onderwijsvormen te ervaren. Of je nu aan het begin van je carrière staat of overweegt om een switch te maken in je huidige loopbaan, deze aanpak geeft je de ruimte om te ontdekken wat het beste bij jou past.

Functie eisen

  • Je hebt een tweede- of eerstegraads bevoegdheid of bent in de afrondende fase van de opleiding;
  • Je beschikt over sterke pedagogische vaardigheden en je hebt affiniteit met de doelgroep;
  • Je bent minimaal 2 dagen per week beschikbaar.

Over het bedrijf

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met het werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij jouw capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin jij jouw talent kunt benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan breng je elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Heb je zin om dingen aan te pakken. En krijg je dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag. Kies je voor Maandag®, dan kies je voor warm en persoonlijk contact.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent Duits die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:docent duits
Startdatum:07-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3301 – 5862
Uren per week:16 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via steffy.kourtakis@maandag.nl of 616406264. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Docent Duits Maandag 07-03-2024

Bekijk ook andere vacatures