Vacature Docent Muziek

Docent Muziek in Goes

docent muziek

docent muziek HV

In deze vacature zit muziek!
Ben jij die docent die goed de verbinding kan maken met onze leerlingen? Die de liefde voor muziek op een eigentijdse manier kan overbrengen? Heb je affininteit met de doelgroep, zijnde pubers tussen de 12 en 16 jaar? Die samen met de collega's het beste uit de leerlingen wil halen? Dan ben jij wellicht die nieuwe collega die we met open armen ontvangen op het Ostrea Lyceum.
Per direct hebben we een een kleine vacature muziek (4 lesuren). Aan het einde van het schooljaar gaat een docent muziek met pensioen, dan komen er zodoende meer uren vrij. Het zou dan natuurlijk een voordeel voor je zijn als je dan al de huidige kleine vacature hebt ingevuld en onderdeel bent geworden van het Ostrea team.
Je kunt je motivatiebrief inclusief cv voor maandag 27 november 2023 mailen t.a.v. Esther Pieterman via .Functie:docent muziek
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:4 – 4

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ostrea Lyceum via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Docent Muziek Ostrea Lyceum 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures