Vacature Docent

Docent in Goes

Vavo

Docent Uiterlijke Verzorging

0,6 - 1,0 fte

Team Uiterlijke Verzorging

Vervaldatum : 11 december 2023

Maak je wereld en solliciteer bij Scalda.

Per 1 maart 2024 zoeken wij binnen het cluster Zorg & Welzijn voor het team Uiterlijke Verzorging op locatie Goes een Docent Uiterlijke Verzorging (0,6 - 1,0 fte).

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gepassioneerde docent Uiterlijke Verzorging/Schoonheidsspecialist om ons dynamische team te versterken. Als docent verzorg je het onderwijsproces in al zijn facetten. Naast theoretische kennis, ben je in staat om de praktijk tot leven te brengen in de leslokalen. Praktijklessen, demonstraties en het begeleiden van studenten bij praktijkopdrachten behoren tot jouw taken. Daarnaast heb je een taak als mentor/begeleider van studenten en ben je actief in het ontwikkelen van lesstof en het vernieuwen van het onderwijs, zowel inhoudelijk als qua methode. Ben jij een ervaren schoonheidsspecialist met een passie voor lesgeven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat vragen we van je?

 • een afgeronde lerarenopleiding (of studerend in de laatste fase van de opleiding) of een afgeronde HBO (PABO/Pedagogiek) opleiding en bereidheid tot het behalen van een onderwijsbevoegdheid;
 • recente en relevante praktijkervaring in het werkveld schoonheidsspecialist;
 • in staat om beroepsgerichte lessen te geven aan mbo studenten;
 • in staat om vanuit relatie, autonomie en competentie aansluiting te vinden bij de doelgroep;
 • pedagogische kennis en vaardigheden waarbij het motiveren, begeleiden en coachen van de doelgroep centraal staat;
 • didactische kennis en vaardigheden toepasbaar door inzet van diverse werkvormen en methoden, passend bij de doelgroep;
 • in staat om intensief samen te werken binnen een team en gezamenlijke verantwoordelijkheid te dragen;
 • flexibele mindset en reizen tussen de verschillende locaties en afleggen van stagebezoeken in de regio is geen probleem;
 • goede ICT-vaardigheden.

Wat bieden we je?

De functie is conform het functieprofiel docent LB en wordt gewaardeerd in functieschaal LB (min. € 3.431,00 / max. € 5.078,00). Ook krijg je naast het salaris en vakantiegeld een eindejaarsuitkering (de zogeheten 13e maand) en een tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten. Wij hechten sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en bieden daarvoor diverse mogelijkheden zoals studiefaciliteiten, seniorenverlof en nog meer.

Het betreft in eerste instantie een tijdelijk contract tot einde schooljaar 2025. Na deze periode kan, bij goed functioneren en voldoende formatieruimte, het contract verlengd worden dan wel een benoeming voor onbepaalde tijd in deze functie volgen.

Informatie

De procedure

De vacature wordt gelijktijdig zowel in- als extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, bij gelijke geschiktheid, voorrang in de procedure. Je kunt tot en met zondag 10 december 2023 via deze site solliciteren. Sollicitaties die niet via de website binnenkomen kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.Functie:docent
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3431 – 5078
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Scalda via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Docent Scalda 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures