Vacature Onderwijsadviseur

Onderwijsadviseur in Goes

Sluiten

Onderwijsadviseur Schoolontwikkeling

Den Haag en Goes

Wil jij ook dat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen en hier een bijdrage aanleveren? Dan zoek wij jou!

Hier staan wij voor:

Bazalt Groep werkt samen aan het versterken van de kwaliteit van opvang en onderwijs door middel van het aanbieden van trainingen, educatieve uitgaven, coaching en advies. Wij geloven in de kracht van professionals in een lerende gemeenschap. Onze adviseurs werken landelijk in de peuter- en kinderopvang, en op scholen in het basis, - voortgezet en middelbaar onderwijs. Samen maken wij ons sterk voor de optimale ontwikkeling van ieder kind én iedere professional!.

Wat ga je doen?

Als onderwijsadviseur bestaan je werkzaamheden vooral uit het geven van trainingen.
Naast het geven van trainingen kan je werk ook bestaan uit het coachen van professionals op de werkvloer of vervul je een adviserende rol in (verander)trajecten.

In de rol van onderwijsadviseur maak je deel uit van het team Schoolontwikkeling. Binnen ons team Schoolontwikkeling hebben collega's verschillende expertises. We kunnen deze grofweg onderverdelen in drie categorieën:

 • Kinderopvang: Wij trainen, coachen en adviseren professionals in de kinderopvang op het gebied van KIJK, VVE, Speelplezier
 • Onderwijs: Wij trainen, coachen en adviseren professionals in het PO, VO en MBO op het gebied van o.a. Taal/NT2, Rekenen, Coöperatief leren, versterken pedagogiek en didactiek.
 • Leidinggevenden: Wij trainen, coachen en adviseren professionals in de Kinderopvang, PO en VO die een leidinggevende rol vervullen. Hierbij kun je denken aan managementondersteuning, de training Samenwerkend Leiderschap en/of begeleiding en ondersteuning bij verandertrajecten.

Binnen de Bazalt Groep gaan wij jouw talenten ontdekken en samen onderzoeken welke expertises jij bij de klant het best kunt vervullen

Dit ben jij:

In de rol van adviseur ben jij de drijvende kracht die andere professionals in het veld inspireert. Je kunt goed luisteren en bent communicatief vaardig. Hiermee kun je mensen met elkaar verbinden. Je weet de visie van de Bazalt Groep inspirerend over te brengen. Je bent gedreven om de kwaliteit van opvang of onderwijs te versterken zodat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Je kunt hierbij goed de vraag van de klant duiden en prioriteren zodat de ondersteuning en begeleiding passend is. Je krijgt energie van het trainen van een groep volwassenen. Voor het verzorgen van een passende training, of ondersteuning in een traject, daar draai jij je handen niet voor om!

Tevens beschik je over:

 • HBO+ of academisch werk- en denkniveau;
 • Werkervaring binnen de kinderopvang en/of het onderwijs;
 • Affiniteit met trainen van volwassenen;
 • De bereidheid om landelijk te werken;
 • Rijbewijs B en in het bezit van een auto;
 • Kennis van onze producten en dienstverlening is een pré.

Wat bieden wij?

Een boeiende en uitdagende werkomgeving met ruimte om jezelf te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van de organisatie. We gaan je in het eerste jaar onderdompelen in de fijne kneepjes van het trainers- en adviseurschap zoals we dat bij Bazalt Groep verstaan. Dat houdt in dat je de gelegenheid krijgt om te leren in de praktijk door mee te lopen met collega's. Het team staat je graag terzijde bij vragen die jij hebt. Daarnaast bieden wij je diverse interne scholingen aan zodat je met een goed gevulde rugzak je rol kunt vervullen. We werken hybride. We ontmoeten elkaar met regelmaat op teamdagen op kantoor of op een externe locatie. Daarnaast ontmoeten de collega's elkaar tijdens interne scholingen, gezamenlijke voorbereidingen of online. De coördinerend adviseur van team Schoolontwikkeling is je vaste sparring-partner.

We bieden een modern arbeidsvoorwaardenpakket met bijvoorbeeld een levensfasebudget. De functie is ingeschaald in schaal 10 of 11 afhankelijk van je ervaring in een soortgelijke functie (tussen €3108,- en €5244,- op basis van 36 uur per week) conform de CAO Onderwijsadviesbureaus.

Nieuwsgierig?

Als je enthousiast bent over ons werk, maar twijfelt of je (al) aan bovenstaande voldoet, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Dit mag ook met de coördinerende adviseurs van team Schoolontwikkeling. Onze brengt je graag met hen in contact.

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met , via . Het is ook mogelijk om te mailen naar . Lees ook op onze website hoe collega's het werken bij de Bazalt Groep ervaren (https://www.bazaltgroep.nl/medewerkers-verhaal/).

Solliciteren?

Mail je sollicitatiebrief, voorzien van een motivatie en CV naar met als onderwerp: Sollicitatie OnderwijsadviseurSchoolontwikkeling .

Werken bij onze organisatie? Neem dan snel een kijkje bij onze vacatures.

Medewerkersverhalen

Benieuwd naar wat werken bij ons inhoudt? Wij vertellen het je.

Waarom Bazalt Groep?

Wij hebben een missie. Wil jij daaraan bijdragen?

Den Haag
Burgemeester Patijnlaan 19
2585 BE Den Haag

Goes
Stationsplein 21
4461 HP Goes

BAZALT GROEP
Postbus 53509
2505 AM Den HaagFunctie:onderwijsadviseur
Startdatum:07-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3108 – 5244
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bazalt Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Onderwijsadviseur Bazalt Groep 07-11-2023

Bekijk ook andere vacatures