Vacature Docent

Docent in Goes

Vavo

Docent Participatielab

0,5 fte

Entree en Inburgering

Vervaldatum : 6 december 2023

Maak je wereld… én die van hen
Werelden komen bij ons samen. Wij verzorgen dagelijks toegankelijk en veelzijdig onderwijs. Onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor studenten waarbij jij als docent van toegevoegde waarde kunt zijn voor die student en de wereld om ons heen. Wil jij bijdragen aan onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor onze studenten? Geef dan samen betekenis aan die groei en ontwikkeling. Maak je wereld en solliciteer bij Scalda.

Per direct ontstaat er binnen het team Participatielab op locatie Goes de vacature voor Docent Participatielab (0,5 fte).
Een grotere omvang is mogelijk in overleg en in combinatie met het geven van Nederlandse les aan anderstaligen (NT2) of reguliere studenten mbo 1-2

In 2024 start een nieuwe Participatielab in Goes. De leerroutes Participatielab in Zeeland (mbo-niveau 1) zijn een combinatie van werken en leren. Het doel is om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt duurzaam op te leiden via een leerroute met intensieve begeleiding. Deze route start in het werkleerbedrijf (sw-bedrijf). Er wordt gewerkt met een arbeidsontwikkelmethodiek. De praktijkopdrachten die uitgevoerd moeten worden, zijn afgestemd op de wensen van het bedrijfsleven. Dankzij extra begeleiding door coaches, docenten en werkbegeleiders op de werkleerlocaties voorziet Participatielab Zeeland in een behoefte die leidt tot deelname op de arbeidsmarkt.

Wat ga je doen?

Als docent verzorg je het onderwijsproces in al zijn facetten. Je geeft zowel theorie- als praktijklessen en begeleidt studenten tijdens hun stages. Daarnaast heb je een taak als coach van studenten en ben je actief in het ontwikkelen van lesstof en het vernieuwen van het onderwijs, zowel inhoudelijk als qua methode.

Wat vragen we van je?

 • Je beschikt over aantoonbare affiniteit met jongeren vanaf 16 jaar en ouder;
 • Je hebt een afgeronde lerarenopleiding Nederlands of pabo aangevuld met een PDG (of bereidheid deze te behalen);
 • Je beschikt over recente en relevante praktijkervaring in het vakgebied;
 • Je bent een persoon die kan relativeren en een flexibele (werk)instelling heeft;
 • Je beschikt over vaardigheid in het toepassen van diverse didactische methoden en technieken;
 • Je bent vaardig in het motiveren en begeleiden van studenten;
 • Je bent geduldig en hebt aandacht voor studenten wat extra's nodig hebben;
 • Je kunt goed organiseren;
 • Je beschikt over goede ICT-vaardigheden.

Daarnaast vragen we de volgende competenties: interpersoonlijk, pedagogisch, vakinhoud en didactiek, organisatorisch, samenwerken met collega's, samenwerken met omgeving, reflectie en ontwikkeling, klantgericht, integriteit en flexibiliteit.

Wat bieden we je?

De functie is conform het functieprofiel docent LB en wordt gewaardeerd in functieschaal LB (min. € 3.431,00 / max. € 5.078,00). Salaris en overige voorwaarden zijn conform cao mbo. Het betreft in eerste instantie een tijdelijk contract tot en met 31 juli 2024. Na deze periode kan, bij goed functioneren en voldoende formatieruimte, het contract verlengd worden.

Informatie:

Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met , en Educatieve Trajecten, telefoonnummer: of met Elise Oreel, teamleider Inburgering, telefoonnummer: . De functiebeschrijving en de daarbij behorende competenties kun je hieronder downloaden.Functie:docent
Startdatum:28-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3431 – 5078
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Scalda via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Docent Scalda 28-11-2023

Bekijk ook andere vacatures