Vacature Leerkracht Onderwijsdeskundige

Leerkracht Onderwijsdeskundige in Goes

Leerkracht / onderwijsdeskundige

Reageer t/m 14 december 2023 Solliciteer direct

Leerkracht / onderwijsdeskundige

Vacaturenummer: 1530171

Wil jij je graag inzetten voor het leerlingen/cliënten met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) of met een auditieve beperking (doof/slechthorend) die mogelijk Auris onderwijs of zorg nodig hebben? Het Auris Aanmeldpunt regio Zuid is op zoek naar een professionele en ervaren leerkracht/onderwijsdeskundige om het team binnenkort te komen versterken voor maximaal 32 uur per week (0,8 FTE). Je werkt op de locatie Goes en/of Breda, een combinatie met thuiswerken is een mogelijkheid. De dinsdag heeft de voorkeur als vaste werkdag.


Wat ga je doen

Jij zorgt ervoor dat leerlingen/cliënten met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) of een auditieve beperking het onderwijs, de onderwijsondersteuning of de zorg krijgen die passend is. Je buigt je over de aan Auris gestelde hulpvraag en geeft vanuit jouw vakgebied en vanuit een vakoverstijgende blik in interdisciplinair verband een antwoord. Daarbij is de richtlijn Toelaatbaarheid van Siméa het kader en houdt je rekening met de beperkingen én de mogelijkheden van de leerlingen/cliënten.


Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten professionals zich in voor het gemeenschappelijke doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional volop in ontwikkeling bent. Een goede start van jouw loopbaan bij Auris vinden wij belangrijk. Daarom krijg jij, voordat je aan de slag gaat in je team, een intensief inwerkprogramma aangeboden als onderdeel van onboarding. Op een mooie, externe locatie leer jij in twee dagen nieuwe collega's kennen, krijg je een aantal praktijkgerichte/ervaringscursussen en nemen wij jou mee in onze doelgroep en Auris als expertise organisatie.
Daarnaast biedt Auris jou:

 • een specialistisch multidisciplinair team, gericht op samenwerking en kennisdeling
 • een uitdagende baan voor minimaal 20 en maximaal 32 uur per week
 • een professionele werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei
 • salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO PO schaal LC, maximaal € 5.862,- bruto per maand bij fulltime dienstverband, afhankelijk van opleiding en ervaring
 • een tijdelijk dienstverband voor een jaar met bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband voor onbepaalde tijd

 • Bij start van je nieuwe baan een volledig verzorgde tweedaagse als onderdeel van onboarding

 • Een baan waarin je werkt met en voor een interessante en boeiende doelgroep

 • Een eindejaarsuitkering (8,33%), vakantiegeld (8%) en goede pensioenregeling

Waar ga je werken

Bij Auris Aanmeldpunt regio Zuid (met locaties in Goes en Breda) worden leerlingen/cliënten aangemeld voor Auris Onderwijs en voor Auris Zorg. Professionals van verschillende disciplines brengen de hulpvraag aan Auris in beeld. De Commissie van Onderzoek (CvO) besluit over de onderwijsondersteuning vanuit Auris. Dit kan een ondersteuningsarrangement in het regulier onderwijs of een onderwijsarrangement voor Auris (voortgezet) speciaal onderwijs betreffen. Samen met ouders (en leerling) en de professionele partners worden de onderwijsbehoefte en ondersteuningsvraag in beeld gebracht, waarna de besluitvorming interdisciplinair plaatsvindt. De CvO beslist ook of geboden ondersteuning nodig blijft. Als een cliënt in aanmerking komt voor ZG Zorg wordt een zorgarrangement voor Auris Behandelgroep of Auris Ambulante Zorg toegekend.


Wie ben jij

Je bent een leerkracht met hart voor cliënten/leerlingen met TOS en/of een auditieve beperking. Je bent collegiaal, oplossingsgericht, communicatief sterk en een expert binnen jouw vakgebied. Daarnaast neem jij mee;

 • een afgeronde opleiding tot leerkracht primair onderwijs (HBO)
 • ervaring met de doelgroep van Auris: cliënten/leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) en/of een auditieve beperking is een pre
 • ervaring met het analyseren en interpreteren van didactische (onderzoeks-)gegevens bij kinderen en jongeren
 • goede communicatieve en contactuele vaardigheden en een klantvriendelijke houding
 • een kritische vakspecifieke en een vakoverstijgende blik
 • vanuit een professionele en onafhankelijke positie een overstijgende visie op onderwijs en zorg
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

Ben jij enthousiast geworden

Dan maken we graag kennis met jou! Klik op onderstaande knop om te reageren. Dat kan tot en met 14 december. Sollicitatiegesprekken met geschikte kandidaten worden doorlopend gevoerd.

Solliciteren bij Auris

Het sollicitatietraject bij Auris loopt via onderstaande stappen. Hiermee willen we zo veel mogelijk te weten komen over jou, maar laten we je ook kennismaken met ons.

Solliciteren

Solliciteren is mogelijk tot aan de deadline die in de vacaturetekst genoemd wordt. We beoordelen je cv en motivatie op de genoemde functie-eisen.

Dit kan telefonisch zijn, of per mail.

Tweede gesprek

In dit gesprek zoeken we de verdieping op, dit kan bijvoorbeeld aan de hand van een casus. Ook maak je kennis met potentiële nieuwe collega's.

Aanbod

We doen je graag een aanbod om te starten bij Auris! Na jouw akkoord vraag je je VOG aan en ontvang je je arbeidsovereenkomst.

Onboarding

Je start jouw loopbaan bij Auris met een tweedaagse onboarding op een externe locatie. Zo ben jij volledig op de hoogte en klaar voor de eerste werkdag op locatie.

Vragen?

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of wil je meer weten over werken bij Auris?
Neem dan contact op met onze corporate recruiter Rosemarie Siegers.Functie:leerkracht onderwijsdeskundige
Startdatum:02-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5862 – 5862
Uren per week:20 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Koninklijke Auris Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Leerkracht Onderwijsdeskundige Koninklijke Auris Groep 02-12-2023

Bekijk ook andere vacatures