Vacature Elektromonteur

Elektromonteur in Goes

Tramper Technology bv

Nansenbaan 30

4462 GR Goes

Pays-Bas

+31 (0)113-312811

Elektromonteur

Goes

Jij wilt graag werken binnen een hightech productieomgeving? Je bouwt mee aan besturingskasten. Je werkt mee met het bekabelen van stand-alone machines tot complete verpakkingslijnen.
Dat je heel precies werkt is voor jou vanzelfsprekend.

  1. Elektromonteur

Je functie

Je bouwt industriële besturingskasten aan de hand van aangeleverde schema's. Je werkt mee
aan het bekabelen van stand-alone machines tot complete verpakkingslijnen. Bij grote projecten kun je assisteren bij het aansluiten van de machines bij de klant.

Jouw profiel

Jij ziet het als jouw uitdaging om elektrotechnische werkzaamheden foutloos uit te voeren. Je bent precies in het afwerken van de machinebekabeling. Je hebt (of volgt) een mbo opleiding Elektrotechniek.

Wat wij jou te bieden hebben

Bij ons werk je in een innovatief en gestaag groeiend bedrijf met een internationaal karakter. We hebben een riante fabriek met een modern machinepark. Wij geven je veel ruimte en support om je verder te ontwikkelen. We bieden je een salaris dat past bij je opleidingsniveau, ervaring en inzet. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?

Je komt ons waarschijnlijk dagelijks tegen. Bijvoorbeeld tijdens je rondje in de supermarkt: links en rechts liggen verpakkingen die afkomstig zijn van een machine waar jij aan hebt gewerkt!
Tramper Technology ontwerpt en produceert namelijk verpakkingsmachines en productielijnen voor de voedselindustrie. Over de hele wereld worden dagelijks miljoenen versproducten verpakt met onze innovatieve machines. Alles gebeurt in eigen beheer. Van het eerste contact met de klant tot en met de oplevering van de machines. Wereldwijd blijft de vraag naar onze machines toenemen.

We gaan graag met jou in gesprek

Hebben wij jouw interesse gewekt? Stuur dan jouw cv, met motivatie, naar ,
t.a.v. . Wil je meer weten over deze prachtige baan? Dan kun je contact met hem opnemen via .Functie:elektromonteur
Startdatum:16-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tramper Technology via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Elektromonteur Tramper Technology 16-11-2023

Bekijk ook andere vacatures